Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Oimpiada Zimowa: Zima nie odpuszcza, my też... kolejna śniegowa tura. Tym razem robimy grę związaną z Zimową Olimpiadą która właśnie się zaczyna. Którą dyscyplinę wybierzecie? Tura trwa 50h, aby każdy miał szansę wystartować. https://gmclan.org/index.php?liga24&act...tails&zm=89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Dla podwyższenia poziomu konkurencji oddaję moją starą grę, którą zrobiłem w dwa dni 6 lat temu (część z was pewnie była wtedy w zerówce czy nawet przedszkolu...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 4. Nie można zgłaszać gier/programów wykonanych przed ustaleniem tematu (czyli po prostu nie wolno cwaniakować). Nie cwaniakuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Aj, no to przepraszam. Zapomniałem o regulaminie xD Chciałem po prostu dać coś, żeby was zmotywować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 No to zrób coś sam, bo widzę brak motywacji, łatwo jest krytykować innych :( a do tego double post w tej samej minucie, 2 warny jak dla mnie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja robię Almorę, więc nie mam czasu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Każdy coś robi, więc nie ma czasu Ja na przykład robię "Wieże czarnoksiężnika", ale się nie migam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi