LolikZabijaka Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Cześć prosiłbym o umieszczenie tego stena w ręce postaci, tak aby lewą ręką trzymał za magazynek a prawą za spust :) Dziękuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ale przecież to trzeba zmienić układ rąk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 no właśnie, a kiedy ja zmieniałem to brzydko wyglądało dlatego tu napisałem xD @EDIT to co z tym stenem zrobi ktoś, czy mam sam robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Coś takiego wyskrobałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 dzięki Radio14, użyje twojej grafiki. GMTraker, ty też ładnie narysowałeś, ale tak się stena nie trzyma. Dziękuję i zamykam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 stena nie trzyma się za środek magaza, tylko za gniazdo bardziej :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 stena trzyma się za magazynek bo jakbyś trzymał za lufę to byś se łapy zjarał, bo się tak nagrzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 TO NIE JEST LUFA, trzyma się za gniazdo magazynka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 GMTraker, pograj se w Call of Duty 2 lub 1, to będziesz wiedział jak się trzyma... EDIT O, Tak się trzyma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Gry to nie wszystko, fakt ja to trochę źle namalowałem, bo zasłoniłem palcami okno wylotu łusek. xD Ale nawet jeśli to trzyma się za magazynek ale bliżej gniazda magazynka, bo inaczej byłoby niepraktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Człowieku xD, kup se stena i będziesz miał :jezor: . Fakt, gry to gry, ale Call of Duty jest oparte na faktach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 sory,ale pomyśl, jakbyś trzymał za końcówkę maga to po ch**u byś go jednym szybkim ruchem nie wyciągnął <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Dlatego się trzyma po środku, jak napisał Lolik, broń też się podgrzewa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Call of Duty jest oparte na faktach... szczególnie modern warfare 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 zgadzam się z tobą Nikasku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Ale mówię o 2 xD, ok, olać to... Za chwilę wszyscy wszyscy troje dostaniemy warna za offtop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Call of Duty jest oparte na faktach... bo to raczej brzmi jakbyś mówił o całej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Szczególnie że ostatnio Call of Duty kojarzy mi się wyłącznie z Warfare'ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A mi z 1,2 i 3 :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi