dyzmek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam jestem początkujący, ale piszę do was zaawansowanych. Jestem wielkim fanem gry Tomb Raider 1,2,3,4,5. Lubię klasykę i mam pytanko. Kto zrobiłbym by dla mnie w Gamemakerze taką grę przygodową? Oczywiście nie od razu, pomału. Taką podobną do Tomb Raidera i 3d. Bardzo dziękuję, zmobilizuje mnie to również do robienia lepszych gier. Wiem że to nie na temat, ale bardzo proszę. Ja się uczę dopiero Gamemakera i poza tym jak mógłbym grać w grę którą sam zrobiłem? Proszę zróbcie jakąś przygodówkę 3d z zagadkami i pułapkami. Przeniosłem Temat do Valhalli, poprawiłem literówki i dodałem znaki interpunkcyjne. Autor dostaje warna za koszmarny post. Proponuję lekturę słownika ortograficznego. Polecam się na przyszłość, Platyna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nikt ci gry i to w 3D nie zrobi, najpierw zabieraj się za platformówki dopiero potem ucz się w 3D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 http://www.yoyogames.com/browse przeszukaj kilka gier... są naprawdę fajne ;) (adventure, arcade) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 "Wiem że to nie na temat", ale jeśli chcesz robić gry, musisz nauczyć się logicznego myślenia, bez tego ani rusz. znajdź sobie jakąś grę z tego linka, co podaj Crackkk, a później spróbuj rozbić ją na części pierwsze... i nie chodzi mi o dekompilowanie Ja się uczę dopiero Gamemakera i poza tym jak mógłbym grać w grę którą sam zrobiłem? myślałem, że taki jest jeden z celów hobbystycznego robienia gier - granie we własne gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ok, zrobię ci tą grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 To ja się może wezmę za cutscenki w takim razie. Kto skomponuje muzykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja mogę concept arty robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 To ja się może wezmę za cutscenki w takim razie. Kto skomponuje muzykę? Dobra, niech stracę te kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Zagadki i pułapki biorę na siebie. To mój chleb powszedni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Proponuje tagi [ironia], bo koleś nie załapie pewnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 no to czekam na concepty i muzykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 [ironia]Ja mogę zrobić oficjalną stronę z layoutem i super system zabezpieczeń przed haxorami wyników i zapisów.[/ironia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ja będę was wspierał duchowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 [ironia] Ja zrobię super modele niczym modele najlepszego grafika na świecie [/ironia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 [ironia]Łohoho. To jeszcze nie wszystko. Ja pisze shadery![/ironia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 [ironia]Jak wyżej. Ja dodam pixel shadery, kolizje i super duper efekty graficzne. Oraz obsługę 3D![/ironia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jezu, ale spam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jezu, ale spam... To ten temat do tego nie służy? =€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 [ironia]Jedyny porządny temat[/ironia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 [ironia]Jedyny porządny temat który dyzmek napisał[/ironia] =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 nieumiejętne użycie ironii zaznaczane [ironia][/ironia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Wróćmy do tematu. [ironia]Ja ci zrobie obsługę particli i dynamiczne światło.[/ironia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Właśnie Nikas, nie offtopuj :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 [ironia]Nom, to już prawie cała gra gotowa. Jeszcze tylko musi ktoś zrobić creaditsy i już.[/ironia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja zrobię przycisk "Nowa Gra" i może też przycisk "Zakończ grę", a przynajmniej ich początkowe wersje, potem ktoś dorobi kolory i poprawi design. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Zepsuliście fajny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie. Dopiero teraz go zepsułem. Papa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi