dyzmek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dobry Wieczór użytkownicy gmclanu już nie dłóga zaczynam pracę nad grą 3d będzie to rodzaj przygodówki i grę wydam może hmm na wielkanoc najpierw robię projekt wstępny i moją wizie gry że tak powiem. moja kolejność działania to: 1.najpierw levele czyli mapy. 2.cele tych oto leveli. 3.wrzucenie wrogów i postaci głownej w dane miejsce. 4.pokazanie gry znajomym głównie mojemu kumplowi który zajmuję się programistyką. 5.jak się przyjmię i gra zostanie sprawdzona wtedy wrzucę ale dopiero po dacie premiery. nie piszcie o screeny bo tworzę projekt jeszcze jak zrobię 1 mape całą to wyślę screen tym razem się postaram a nie jak w przypadku pac-mana 2d i seida 2d teraz dam z siebie 100 % a nawet 200. do widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 najpierw zrób dobrą grę 2d a później bierz się za 3d, a poza tym w game makerze nie da się zrobić grywalnej gry 3D chyba że z dll-ami (wyjątek cariro 3d bigsharka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Weź zrób chociaż jedną porządną grę 2d, bo twoje dotychczasowe osiągnięcia nie napawają optymizmem. Co to jest programistyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 I powiedz po co ten temat? Chcesz się tylko pochwalić ze robisz grę 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13723 Zamykam, autor dostaje warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi