I am vader Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Borderlands ponoć jest równie mocne grywalnością co graficznie więc wraz z ciekawą grafiką dostaniesz miło spędzone chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jakie jest prawdopodobieństwo, że Farkraj ma ten sam model lub gorszy, hę? Nie mam pojęcia. Jeśli Ty wiesz, oświeć mnie. Popierając to jakimś czymś bo gadać każdy może. bo to naprawdę głupie czepiać się kogoś i nie mieć racji Piłsudski Józek powiedział kiedyś coś bardzo mądrego o racji. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Oj skończcie już to i pomóżcie chłopakowi gry znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Napisałem ci już, że pod uwagę wziąłem zaistniałe wcześniej okoliczności, chociażby to, że Farkraj wielokrotnie chwalił się swoim sprzętem. A to, co powiedział Józef Piłsudzki nie dotyczy mej wypowiedzi. Bo widzę różnicę między wyrazem "racja", a związkiem "mieć rację". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Piłsudski raczej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 NIE ma CODa 5, jest COD:WaW NIE ma CODa 6, jest COD:MW2 numerowanie CODów skończyło się praktycznie przy części czwartej, wtedy zaczęto wprowadzać nazwy części gry tytułowo, a wracając do tematu to polecam Borderlands :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie ma CoDa:MW2, jest MW2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie ma MW2 jest Cod:MW2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie ma fallorda, jest tylko złudzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Polecam UT3, oraz każdą grę która powstała na silniku tej gry. Grafa orgazmistyczna <3 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Z gier z dobrą grafą to polecam choćby Empire: Total War :P Fajnie że się o mnie mówi :) Slash wnioskował dobrze ale mógł się mylić więc nie powinien wnioskować czegoś o czym nie może mieć pojęcia chyba że siedział i czytał moje wszystkie posty na temat sprzętu : o Btw.Staś, wszyscy co kupują oryginalnego gm to są dopiero buce jak na haiti brakuje jedzenia! Btw2. Owszem chwaliłem się klawiaturą bo jest za 250 zł, tylko ze kupowana była jakieś 4 lata temu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak grafika. To polecam gry na Unreal Engine 3 np Mass Effect, Unreal Tournament 3, Gears of War. Jak fizyka to silnik NaturalMotion Euphoria np GTA IV, Star Wars: TFU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Przepraszam, ale od kiedy Mass Effect jest robiony na silniku UE3 ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Wydaje mi się że od pierwszej części :) Wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Devil May Cry 4 Assassin's Creed Damnation GTA 4 Fuel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie uważam ażeby Damnation miało "dobrą grafikę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi