dyzmaken Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 jak zrobić pasek życia zrobiłem życie postaci i gine jak dojedzie do zera ale nie wiem jak zrobić pasek życia która wyświetla się w lewym górym rogu jak to zrobić ? najlepiej poproszę o przykład jak zrobić na klockach Draw Health itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Masz: Klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 a jeśli wolisz aby było czerwono-zielono a nie przeźroczyście to zmień troszke w klocku draw_heatlh_bar... lub zobacz to: KLIK on NIENAWIDZI kodów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmaken Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Radio14 udało się życie spada ale jak zrobić by szło wraz z ekranem ? ono zostaje na poczatku pasek nie idzie za bohaterem tylko stoi w miejscu co zrobić ? pasek zrobilem w kodzie życie ucieka ale pasek nie idzie za ekranem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 W klocku Draw Health masz tak: "x1" - view+x_view "y1" - view+yview "x2" - view+xview+128 "y2" - view+yview+32 "back color" - grey "bar color" - green to red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Vadeuru: On ma tak napisane, czy ma napisać? Jak ma napisać to jest źle. Powinno być tak: "x1" - view_xview "y1" - view_yview "x2" - view_xview+128 "y2" - view_yview+32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Powinien tak napisać... nie byłem pewnie, czy się pisze view+x_view czy view+xview Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmaken Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Powinien tak napisać... nie byłem pewnie, czy się pisze view+x_view czy view+xview dzieki pomogliscie mi juz jest wszytsko ok pasek jest jak trzeba :-) dzieki zobaczycie Seid będzie o wiele wiele lepszy od pac-man revenge. LOL. 2 DoublePosty w przeciągu 1 godziny. Warn + 3dniowa blokada <4 Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi