4tk Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Mam problem. Otóż mój program nie potrzebuje save'ów, postanowiłem je wykorzystać jako skiny. Mam już takie trzy, ale klikanie ikonki z lewej strony programu jako 'load game' i tak po kolei wszystkie skiny, wygryza się z moim pomysłem dawania paczek skinów. Więc, jak zrobić aby po kliknięciu tej ikonki pokazywało się okno "wyszukiwania" plików .skn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Po kolei sprawdzaj czy jest kolejny plik, jesli jest, to czytaj, jesli nie, to nie to wyjdz z petli wczytujacej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Nie do końca o to mi chodzi. Jak np. włączasz painta, klikasz zapisz jako to się pojawia takie okienko. Ja chcę właśnie takie okienko zrobić, ale żeby wczytywało .skn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 GML file = get_open_filename( '*.skn', '' ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi