Czarny Ass Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 A więc tak wygląda grafika mario z mario 3 na nes: , a tak moja grafika mario: A teraz czy moje mario dorównuje staremu mario z nesa? Bo moje jest takie trochę... inne. Może jestem przyzwyczajony do Mario ORYGINALNEGO niż mojego. Jakoś tak ciekawie wygląda to z nesa a moje... przynajmniej tak MI się wydaje... blado wypada. EDIT: Stare mario ma taki jakiś urok w sobie, a moje takie zwyczajne. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Stare: - najważniejsze szczegóły zachowane Twoje - kilka kwadratów na krzyż Stare: - łagodny, ładny kształt Twoje: - kanciasty kształt Stare: - brak zbędnych gradientów Twoje: - obecność gradientów psująca jakąkolwiek głębię Stare: - kilka odcieni Twoje: - dużo odcieni Stare: - ładna kolorystyka Twoje: - brzydka kolorystyka, nic nie widać Najbardziej denerwuje kanciastość twojej grafiki, ale i tak mogło być gorzej :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Niestety postaci nie umiem robić za bardzo więc jak ktoś umie ładnie NARYSOWAĆ MARIO, A NIE PRZERABIAĆ GOTOWĄ GRAFIKĘ to jak ktoś byłby taki miły to może podał by przykład :P trochę będziemy porównywać aż wyjdzie najlepszy przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Marny ze mnie grafik a że robiłem na szybko wyszło tak: Wersja 0.1 wymiary 20x30 pasuje? Może zrobie potem coś lepszego :D Wiem ręka brzydka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jak dla mnie bombowe! Ty robiłeś na szybko i lepiej ci wyszło... szacun :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Wyskrobałem takie coś: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Niezłe! Taki bardziej nowoczesny mario... bym powiedział. :P Do klasycznego mario bardziej pasuje mario kubala09, ale do nowoczesnego pasuje grafika od adriann. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Dzięki. Może jeszcze niedługo coś wyskrobie tylko zadanie domowe skończe :D e: Wersja 0.1 vs Wersja 0.2 - Która lepsza? -Mario v. 0.1 -Mario v.02 Jak robisz grę tego rodzaju z grafiką jak z NES'a to mogę pomóc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wyskrobałem takie coś: xD a gdzie szelki? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ooo kurde,zapomniałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Btw. Dodałem grafę w edytowanym 2 poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 W ogóle ten twój Mario wygląda bardziej jak tranzwestyta Marianna. Cyce ma. MFGG - zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Możesz również poszukać na google.pl w przedziale grafika.Wystarczy wpisać mario bross sprites znaleźć odpowiedni obrazek i przerobić go :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Możesz również poszukać na google.pl w przedziale grafika.Wystarczy wpisać mario bross sprites znaleźć odpowiedni obrazek i przerobić go :) bezsensowny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 @kubal09 v.02 jest lepsza bo na pierwszej to ma kolor skóry taki trochę jak świnka :D, Jak robisz grę tego rodzaju z grafiką jak z NES'a to mogę pomóc :) Z chęcią przyjmę pomoc. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ok to daj mi listę rzeczy do zrobienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 @Adriann - ten twój nowoczesny mario się przyda. Kubal09 nie odzywa się w sprawie tego klasycznego. Może zrobisz dla mnie parę animacji?:P Będziesz w creditsach. Pliss, proszę o pomoc. :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi