4tk Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 psyś, znaczy server dupnął? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 hehe, stary znany motyw: "Zrób zamieszanie wokół siebie a zlecą się panienki ;3". Tak czy siak ciesze sie ze gra zyskala zainteresowanie. Szkoda ze w tak niemily sposob :) Serwer nie "dupnął", tylko jest wyłączony. Odpale później. Jak ogarne pewne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Co do nowych typów rozgrywek, poczytajcie sobie o tym :) spleef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:thumbsup: Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 to postaw sobie wlasny serwer, wolnosc tomku w swoim domku. Ja tam mogę postawić, tylko pozostaje sprawa reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Gra mnie tak wciągnęła na singlu , że stworzyłem specjalnie dla PsychiX'a posąg ku jego czci ! Przedstawia ona PsychiXa który klęka i wyciąga ręce ku niebu . Znajdzie się miejsce żeby to zrobić na serwie ?: D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 serwer odpale o 15:00 i mozliwe ze wyjatkowo dzis moze byc wylaczony w trakcie dzialania, powodem sprawa prywatna. Ale jutro powinno dzialac juz stabilnie bez przerw. tylko pozostaje sprawa reklamy. o jaka reklame chodzi? Pablo: eee, wolal bym posag siebie spogladajacego na Was z gory, wyciagajacemu rece ku Was xD tak by bylo zdecydowanie lepiej, ale ten ludek moze byc, choc ktos zlosliwy zaraz by dorysowal penisa na poziomie ust, wiec dla tego niezbyt mi sie to podoba, jednak dzieki za checi xD. O wiem, statue wolnosci zrobimy! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:thumbsup: Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 o jaka reklame chodzi? Chodziło mi o wpis na pierwszej stronie tematu. Ale z serwerem na razie się wstrzymam, bo trzeba javę zainstalować, a raczej tego się prędko nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Takiego wpisu nie dostaniesz, bo i ja nie dostałem, a mój post z prośbą został usunięty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Takiego wpisu nie dostaniesz, bo i ja nie dostałem czemu? wystarczy ze mi wysle PM i dodam linka w pierwszym poscie. a mój post z prośbą został usunięty przez kogo? Kofel, wez jaj sobie nie rob, jak jedna osoba nie chce dodac to prosisz inna z redakcji, proste, a nie jak dziecko bedziesz marudzil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 To kto mi posta usunął inny jak nie ty? W zasadzie ty tym tematem rządzisz. Nie marudzę, mówię co wiem. omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 To kto mi posta usunął inny jak nie ty? W zasadzie ty tym tematem rządzisz. Nie marudzę, mówię co wiem. omg Panie, ja zadnego posta z tego tematu nie usunalem. widocznie dostal report i mod jakis wywalil, lub nawet bez raportu, to nie rozumiem po cholibke sie przypierniczasz do mnie, bawiac sie w zgadywanke. Poza tym mi nie zalezy aby moj serw byl jedyny, chcecie to zakladajcie swoje, prosze bardzo, piszcie PW do mnie lub innego moda aby zaktualizowal link i voila. Jestes gorszy niz moja siostra - szukasz problemu tam gdzie go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 dobra, [fistaszek] z Tobą... bo widać dogadać się nie idzie, ja się do Ciebie nie przypierniczam, tylko napisałem co wiem, a zgadywałem, że zrobiłeś to ty. teraz znajdź winnego jak możesz Ocenzurowałem. : ) Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 dobra [fajna cenzura by Platyś] z Tobą... te, pochamuj sie czasem, nie podoba mi sie jak sie do mnie odzywasz, to raz. Dwa, ze post musial byc usuniety takze z kosza, nie otrzymal tez raportu, nie znalazlem zadnego od tego, wiec nie dowiemy sie kto to zrobil. zapytam na redakcyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 przepraszam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Serwer ONLINE http://www.minecraft.net/play.jsp?server=a...927b4fc1a050d0c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Odbanujcie mnie wreszcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jakos nie czuje abym musial Ciebie odbanowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Dlaczego? Chcę pograć z innymi! Nie musisz, ale było by miło gdybyś mnie odbanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 no widzisz, jak sie poprosi od razu lepiej rozwiazuje sie problemy :) btw. na jakis czas znikam wiec odbanowywac bede reszte pozniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 O, znowu mnie zbanowało :< O, już nie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 konsolka byla wlaczona, wchodz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 na serv moge wejsc tylko z mojego kompa. nick: paxio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 zawsze myślałem, że jesteś klejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Robię mapkę ze stadionami do spleefa (co to jest, podałem link wyżej). Trochę robię sam, a trochę używam omena. Na razie gotowy 1 z dwoma planszami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ale pousuwaj te szklane klocki, ok? Brzydko wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 moim zdaniem pasują, tylko w środku nudno (ale raczej w środku nie będzie się grało : o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Właśnie, postaw ktoś serwa i wrzuć taką mapkę. Może i oficjalnie by nie było, ale podzielić na grupy i liczyć punkty to sobie możemy sami... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Właśnie zamierzam zrobić z tego taki kompleks różnych "stadionów" z różnymi utrudnieniami i różnymi wielkościami. Mapkę robie na serwerze, więc nawet już mogę podesłać PsichiXowi czy komuś, żeby odpalić (ja nie mogę bo nie mam zewnętrznego ip) @Nikas: W środku, czyli pod planszą? Tam się spada, co równa się przegranej. @Japan: Chodzi ogółem, czy w jakimś konkretnym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zasadnicze pytanie- czemu serwer nie chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 serwer odpale o 15:00 i mozliwe ze wyjatkowo dzis moze byc wylaczony w trakcie dzialania, powodem sprawa prywatna. Ale jutro powinno dzialac juz stabilnie bez przerw. a teraz lece znowu, narazie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi