Micanser Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Pod tym linkiem jest pełna wersja Last War http://rapidshare.de/files/18746399/lw.rar.html Gra jest mniej rozbudowana niż planowałem poniewarz od kiedy wydałem demo tej gry, nie chciało mi się jej już kończyć, ale mimo to ukończyłem ją, grafika po za tłami które przerobiłem jest w 100% moja (więc nie zdziwie się jeśli komuś się nie spodoba, poniewarz nie jestem dobrym grafikiem na kompie). Gra jest w 99% zbudowana na klockach, to ma być moja ostatnia gra zbudowana w większości naklockach. Spróbujcie przejść ze 2 misje zanim ją ocenicie. Miłego grania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zuploaduj na gmclan, bo jej ściągnąć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 No,no Micanser gra udana,ale do porównania ze The Gloomy Stronghold wypada troche blado. Bez urazy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Dzięki za ocenę, jest gorsza pewnie dlatego że nie chciało mi się jej kończyć, i wogóle lepiej wychodzą mi gry zrobione w świecie Fantasy itp niz sf Do uploadera nie mogę dać, nie wiem czemu, ale tak samo jak The Gloomy stronghold nie chce wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Gra jesy ładna widać że masz talent. Ale troche nie dorobiona jest , że tak powiem :P Ocena: Grafiak 7.5/10 Grywalnosc 7/10 Pomysł 5/10 Muzyka Zjeba** mi sie głosniki :blink: Ogółem 6.5/10 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (...)Do uploadera nie mogę dać, nie wiem czemu, ale tak samo jak The Gloomy stronghold nie chce wejść A w jakim formacie dajesz.Ja zawsze w RAR. P.S- W uploaderze masz taki napis pod "Przeglądaj..." Tam sa formaty plików które możesz wrzucać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 W pliku rar, wiem że tam jest to napisane, ale wybieram plik do uploadera, potem czekam aż pokarze się gotowe i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Pewnie za krótko czekasz , wkońcu to 3MB. Co do gry to przeszedłem pierwszy etap(treningowy), w drugim chwilę pograłem ale odechciało mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Spróbuj przejść conajmniej 2 misje, dopiero wtedy zobaczysz że gra jest całkei ciekawa! (nie cały cza latamy) Jak wkładam do uploadera to czekam aż będzie GOTOWE, i potem jeszcze ze 3 minuty i nic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 W tym wprowadzeniu (1 plansza po kliknięciu w >Nowa gra<) źle działają kursory - do góry to na dół, a na dół to do góry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Nie wiem o co ci chodzi, przecie ż jak naciściesz do góry to tekst idzie do góry, jak naciśniesz w dół to tekst idzie w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Właśnie że nie :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Fajna gierka :D Doszedłem do rozbicia się statku i podruż ludzika przez tą niby "dżunglę" ocena: 100/-10 (czyli bardzo dobra :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi