Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 wtf? "Please, enter correct e-mail" ciągle mi taki error wywala na pipni :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 wtf? "Please, enter correct e-mail" ciągle mi taki error wywala na pipni :s no bo pipni blokuje polskie emaile... trzeba założyć konto przez proxy na gmaila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 asidjdioifjvb dfb Odwiedź moją stronę A to ? #Ed dobra widzę że nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 przecież podaje konto gmail jako email :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 asidjdioifjvb dfb Odwiedź moją stronę A to ? nie.. masz zewnętrzne IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mam na bank. Niestety muszę lecieć i będe w nocy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 http://www.minecraft.net/play.jsp?server=5...c5ac4e3d676e655 wbijajcie tu na razie puki swojego nie załatwimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Nie działa, przenosi na singleplayer :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 mi tam weszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jezu jak macie problem to dajcie mi ten serw bede do wieczora. ED: Mogę hostować to 24:00 EDIT: http://www.minecraft.net/play.jsp?server=5...c5ac4e3d676e655 WBIJAĆ HOST DO 23:00! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 A ja tam wolę Brominer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jezu jak macie problem to dajcie mi ten serw bede do wieczora. ED: Mogę hostować to 24:00 EDIT: http://www.minecraft.net/play.jsp?server=5...c5ac4e3d676e655 WBIJAĆ HOST DO 23:00! lagi w hooy... do tego grabarz mnie wywalił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Lol, widzac pierwsze foty myslalem ze to cos ala Dorfy : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Czy ktoś powiedział FORTECA GMCLANU W DWARF FORTRESS? Wydawało mi sie, że ktoś powiedział FORTECA GMCLANU W DWARF FORTRESS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 lagi w hooy... do tego grabarz mnie wywalił :P Nie wywalilem cie.. Nie wbijac juz dzisiaj bo przeciazenie ci co sa niech beda jutro zaloze wlasny temat i zlimituje troche ten server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Przyznam stasiu, nienajgorszy pomysl : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 no i się skończyło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Gra się świetnie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Tylko te lagi... Napisze coś a to pojawi się po 10min.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 O moim serwie pisać w temacie ktory zrobiłem, a lagów nie moze byc, jest 8 osob.. ED: Nie piszcie jak mnie nie ma jakiś głupot, ja wszystko widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 wywaliło mnie, mam nadzieję, że mapka z moim domkiem zapisana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 JAk to ma niby dzilac? Kliknalem na link Grabarza, i sie zarejestrowalem. Wat now? It workz. E- Costamcostam pixel format not accelerated. Great. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi