Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Podrzuć mi config ten co masz Grabarz, mam serwer! Mam nadzieje ze postoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jakby co mam własny server teamspeak. Pasuje Wam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 http://www.teamspeak.com/ ściągać klienta, dawaj IP, czekamy na kofla i jazda, budujem hacjente :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jeżeli pytanie było skierowane do mnie to : http://www.teamspeak.com/ IP: dolar.i-rpg.net:6924 Ostatni channel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jednak nie da rady postawić serwera, admin założył limit pamięci dla aplikacji Java, zarzuca wyjątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mogę trzymać server 24/7 ale muszę się uporać z tym błędem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jeżeli pytanie było skierowane do mnie to : http://www.teamspeak.com/ IP: dolar.i-rpg.net:6924 Ostatni channel. nie mogę się połączyć :P marmot jest chętny udostępnić Mumble nam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ano bo to jest chyba pod wersję 2 teamspeaka. A ta na oficjalnej stronie to 3 :P Coś takiego i jazda - http://www.instalki.pl/programy/download/k...ak_2_Client.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mogę trzymać server 24/7 ale muszę się uporać z tym błędem: zainstaluj jave : D JRU wystarczy. Szybko!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mam Jave :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Poszukaj java.exe i dodaj katalog do zmiennych środowiskowych -> Ustawienia systemu -> Zaawansowane -> Zmienne Srodowiskowe I dopisz do PATH po średniku ścieżkę do java.exe ( bez samego java.exe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mam Jave :| wrzuć serwer do katalogu z javą. u mnie to jest: C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 o Pietera sposób jest szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 http://www.minecraft.net/play.jsp?server=8...b2096b32003c7a0 Działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Connecting... ;( .. failed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Connecting i stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Pobierzcie odrazu TeamSpeak 2 i wbijajcie na serwer fallorda (ostatni pokój): dolar.i-rpg.net:6924 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Pieter, a Tobie czemu nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dobra, my z pietrem czekamy na teamspeaku moim. Kto chce niech wejdzie, ja będę afk na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Pieter, a Tobie czemu nie działa? bo mialem to samo, poza tym nie mam zew ip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kijowo :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Uzjel, ty w ogóle masz zewnętrzne IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 A teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Nie wiem czemu ale stawia server na 127.0.0.1 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 to było jakoś /server.php?ip=<twoje ip>&port=<port gry> w readme.txt pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 w zasadzie można kupić vps za 30 zł i postawić :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 pipni.cz znowu udostępnia shell za free ;p stawiałem tam serwer cs'a na 8 osób bez problemu, myślę, że mógł by tam ktoś postawić i ten serwer ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ej, to niech ktoś spróbuje z tym pipni.cz skoro pieter mówi, że stawia tam serwer cs, to sądzę, że utrzymałoby i ten serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi