Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Co powiecie na serwerek minecraft.net? można by zbudować gmclanowe miasto, każdy z gmclanu miał by wstęp oraz mógł dodawać własne budynki jak w pixel arcie. bo właściwie to taki 3D pixel art ;) co wy na to. http://www.youtube.com/watch?v=LWPk5zlKAEM ziemia zbudowana w minecraft. USS Enterprise. http://www.youtube.com/watch?v=iG35W3r2bZQ idealny przykład współpracy przy budowie ;) Każdy gracz, może usuwać i dodawać klocki, jakiekolwiek i gdziekolwiek ale jest jedno ale, trzeba budować sobie rusztowania pod nogi itd ;) fajna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja tam w to wchodzę, bez 2 zdań, tylko jeszcze oblookam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Yay, można rozwalać ciężką pracę innych <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Yay, można rozwalać ciężką pracę innych <3 za to bębą bany ;p jesteśmy po to by sie dobrze bawić a nie psuć zabawę innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 To kiedy zaczynamy? xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 To rób serwer i się zabawimy : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 To kiedy zaczynamy? xP 1. chętni 2. serwer z zewnętrznym ip lub hamachi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ja w to wchodze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Chciałem sobie przetestować w singlu, to co się poruszyłem gra się wieszała a FPS bym bliski 0 (myszką mogłem sobie dowolnie rozglądać):| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ma ktoś zewnętrzne IP i może pohostować? ja nie mogę uruchomić servera bo jest napisany w javie a mam win7 i są jakieś problemy. e: http://www.youtube.com/watch?v=iG35W3r2bZQ idealny przykład współpracy przy budowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ja kolejny chętny, ta gra jest spoko, cały wrzesień w nią przegrałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Hmm... miałem jeszcze niedawno RPSa to bym mógl zahostować, a tak to nie mam pomysłu, fuck :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja mogę pohostować, zobaczymy ile osób udźwigne :D ED: Musi mi tylko kto wyjaśnić o ile sam nie wpadnę jak serv zrobić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Może marmot udostępnił by nam Server Mumble, żebyśmy nie musieli ciągle pisać w grze ;p http://minecraft.net/minecraft-server.zip link do aplikacji serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dobrze no to.. http://www.minecraft.net/play.jsp?server=5...c5ac4e3d676e655 Zapisywać mapę co jakiś czas w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Yyy... nie rozumiem zbytnio jak mam w to z Wami zagrać. Jak dołączyć do tego serwera ? Bo kliknąłem w link w poście powyżej i jestem na jakiejś mapie, ale prawdopodobnie sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ok przeszłem na inną przeglądarke i działa :] ale tez nie wiem jak sie dołączyć. Włączyło mi prawdopodobnie mapkę sp bo generowało na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 wbijam =) zrób z tego prywatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Tylko nie wiem czemu nie jestem adminem ;o PS. Gram z PsichiXem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 trzeba sie zarejestrować, żeby wbić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Sorki ja lecę, niech ktoś inny postawi serwa, wieczorem będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Szkoda bo fajny domek wyszedł :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Przydał by się na dedyku, jak ktoś ma jakiegoś niech postawi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Disconnected! You've lost connection to the server! ZABIJE :D Gra jest bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 fajnie się grało :P ktoś umie w tym głoś włączyć? bo wiem, że ktoś się tam odezwał ale nie wiem jak ;p trzeba jakiegoś pernamentnego servera i jest zabawa =) i wcale nie rozjebałem elewacji :P chciałem położyć płytki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ej jednak sie zapisalo, komu wyslac serva? Bo w pliku servera jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 mi podrzuć ja moze zaraz uruchomie gdzieś serwer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 postawił bym na hamaku ale... Nazwa 'java' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne, program wykonywalny lub plik wsadowy. Aby kontynuować, naciśnij dowolny klawisz . . . pytam marmota o jego serwer mumble. a jak nie, to znam fajny na specialattack.net darmowy ale trzeba sie na forum zarejestrować... in-game 4kofel Add any user names you want to have op to admin.txt Ingame, ops can use the following commands: /op <name> Ops the player with name <name>. They have to be logged in. /deop <name> De-ops a player. /kick <name> Kicks a player /ban <name> Bans and kicks a player /unban <name> Pardons a banned player /banip <name> Bans a player by ip number. Cannot be undone ingame, you must manually change banned-ip.txt /say <message> Broadcasts <message> across the entire server. /setspawn Sets the current location as the default spawn location for new players /tp <name> Teleports to a player. /solid Switches between placing normal and placing unbreakable stone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Nie, Hamak odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ok wysłałem server Koflowi. I nie ruszać lekko zamurowanego pola bo moie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi