bobo Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Przy owieraniu jakiej kolwieg gry przez gm wyskakują mi takie błedy: Failed to initalize Direct Music Audio i Failted to initalize drawing sufraces. Plase check you graphics card meets the minimum requriments and that your drives are up-to-date. If you grapihics card has little memory, try shwitching your computer to a lower resoletion. Co te błedy/komunikaty oznaczają? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 To znaczy że twoja karta graficzna jest za słaba, lub masz jakiegoś nie kompatybilnego DirectX (czyli starszy jak 8). A i z muzyczną nie najlepiej (albo sterowników nie ma). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Graficzna?? Mi się wydaje że dzwiękowa :) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Heh możliwe bo formata robiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modnar23 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Jeśli chodzi o komunikat o grafice to miałem kiedyś podobny problem. Przeinstalowałem wtedy sterownik karty graficznej i pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Jeżeli robiłeś formata to zapewne zapomniałeś zainstalować nowego directaX. Zainstaluj i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Miałem to samo u Wujka :) (chodzi o to pierwsze) Chyba trzeba sterowniki zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zainstalowałem strewoniki i wszytsko chodzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi