cysior Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Poprosiłem moich trzech znajomych o przetestowanie mojej gry, dwojka z nich ma xp i im gra działa bez zarzutu ale ten 3 ma win7 mowił ze mu strzały znikają po trafieniu w ptaka. Gdy wysłalem exe tego przykladu to miał ten sam problem. Jesli macie win 7 to prosze o sprawdzenie czy u was wystepuje ten sam problem. Gdy zaczynałem tworzyć ten projekt poprosiłem Marka S. zeby mi pokazał jak używać surface itp. to ten przyklad https://gmclan.org/up1558_11_stzrelanie_do_ptakow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 nie podałeś exe, tylko plik gm6. Btw nie ma czegoś takiego jak xp 7 tylko win 7. Myślę, że po przerzuceniu tego na gm8 w win 7 nie będzie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A co za różnica jaki GM? Kod ten sam nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wilku, nie wypowiadaj się w tematach, o których pojęcia nie masz, ok :) ? Nie liczy się kod, lecz jego kompilacja i ostateczny efekt. Game Makery w wersji mniejszej niż siedem nie współpracują z Vistą ani W7. Tyle na ten temat :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 mam 7.0 pro , juz nie moge reinstalować ani nigdzie instalowac bo strace klucz do gm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 jak chcesz instalować gm8 to nie musisz usuwać gm7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 ale kupiłem klucz przed 1 stycznia ;/ i nie mam gm8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Masz Gm7 a plik dałeś jako .gm6??? Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi