Haakerek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 gsag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Po pierwsze, szkic to to nie jest. Po drugie takie grafiki daje się w galerii grafik (chociaż ta jeszcze jest w zbyt wczesnym stadium, żeby ja tam dawać), bo jakby ktoś chciał to by napisał. Po trzecie jak dajesz grafikę szkoły to wiadomo, że to twoja i to by haakerek jest nieco zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Tak ja tego szukałem całe życie!!! Proszę pokoloruj ten obrazek jeszcze to zrobię gierkę, oczywiście będziesz w creditsach!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 lol co to jest 5 gór 10 min w paincie!! okna większe od drzwi i mogłeś wykazać się trochę. Nie widziałem w życiu takiej prostej szkoły w kształcie idealnej bryły bez jakich kol wiek fundamentów. Rozumiem że to 'szkic' ale no zastanów się to nie przypomina szkoły ani żadnego innego budynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Lepiej niż w blenderze Ci to wyszło :) Takie to każdy sobie narysuje w 2 minuty ;/ I to nawet lepsze. Nie z krzywym dachem i nierówno ułożonymi oknami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Fajna perspektywa, a raczej jej brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pseudo izometria :) Użyj wyobraźni! Ja tam tylko widzę figury geometryczne umieszczone w dużym prostokącie ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Genialny ten napis na budynku - umieszczony dokładnie pośrodku dachu (przynajmniej pionowo, bo poziomo jest przesunięty bez sensu w bok). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Awesome, a tak z ciekawości: co to za mikro okna? Piwnica czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haakerek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja piernicze odrazu krytykacja tak se to dla beki narysowałem to nie dzieło sztuki lol nudziło mi się :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja piernicze odrazu krytykacja tak se to dla beki narysowałem to nie dzieło sztuki lol nudziło mi się :jezor: wyjdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja piernicze odrazu krytykacja tak se to dla beki narysowałem to nie dzieło sztuki lol nudziło mi się A oklasków oczekiwałeś? A jak Ci się nudziło to do tego jest już temat z galerią grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 też mi się nudziło nie wiem ile tobie to zajęło ale mi ok 15 minut tak na przyszłość, line art a szkic to dwie różne rzeczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 łoo... zrobiłeś to blenderem? :P To jest spoko! Ja jak łapałem się za blendera to dopóki nie znalazłem jakiegoś dobrego tutoriala (touritala?) nie umiałem zrobić nic poza jakimś kółkiem i kwadratem... a jak już trochę się połapałem to znudziło mnie ciągłe sprawdzanie, jak się otwiera poszczególne okna i karty... szacun :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Blender to potężny program, nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy... to jest nic, w porównaniu z tym co blender potrafi :) Bez urazy tygrysie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 to jest nic, w porównaniu z tym co blender potrafi Potrafi tyle ile człowiek który w nim modeluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dzięki Hakerek!!! tego właśnie potrzebowałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dzięki Hakerek!!! tego właśnie potrzebowałem! rafal1 to jakieś żarty czy na serio mówisz piszesz :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi