Cover Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Tytuł: Luigi Counterattack Gatunek: Platformówka na wzór Mario Opis: Fabuła jest na screenie ''Screen z fabułą'', nie chcę mi się przepisywać tego tekstu z obrazka (pisałem odrazu w GIMP'ie ten tekst). Jakby co: To jest moja pierwsza gra. Na czym będzie polegała? Na zabijaniu potworków, zbieraniu punktów, skakaniu, chodzeniu itp. :) Autorzy: Programowanie: Cover Fabuła: Cover Grafika: Internet Muzyka: Mario, Internet Screeny: Menu: Screen z fabułą: Z gry (pierwszy poziom): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Reszta grafiki też najadła się nieźle w barze :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cover Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Szukałem spiritów z Mario, ale jak znalazłem, to wszystkie były w pliku .PNG. Znalazłem paczkę z spirite na yoyogames, wiem że najlepiej to nie wygląda. Napisałem, że nie mógł swojego ubrania znaleźć i przebrał się w Mario, bo w tej paczce nie było spiritów Luigiego :D. Postaram się grafę zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A co jest przeszkodą w używaniu PNG, jeśli można spytać? Grafika jak każda inna ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Luigi był od niego grubszy, ciasno mu było >Luigi grubszy od Maria Robisz to źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sentel Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Wyświetlasz tą grafike naciskasz print screen descop wklejasz do painta i masz jpg. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Słabo jak na razie się zapowiada. Na screenie widać tylko 3 obiekty. Fabuła też jakaś dziwna. Póki co nie oceniam bo nie chcę, żeby było 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 twoja znajomość serii jest fenomenalna. gra wygląda pupnie. postaraj się bardziej i ściągnij jakiś program obsługujący PNG nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 jak narazie jedno wielkie nic. Platformy porozrzucane byle gdzie do tego pustki na ekranie... Fabuła przez tą zmianę stroju już w ogóle straszy. Popracuj bo jak narazie nie masz co pokazać Wyświetlasz tą grafike naciskasz print screen descop wklejasz do painta i masz jpg. lol, w praktycznie każdym programie graficznym można zmienić format obrazka;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ehhh...grafika jest okropna...zdeczka do siebie wszystko nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 I z tego co mi wiadomo w mario nie chodzi sie pod niebo tylko max. 4 klocki wyzej od ziemi, wyzej juz mozna tylko doskoczyc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 I z tego co mi wiadomo w mario nie chodzi sie pod niebo tylko max. 4 klocki wyzej od ziemi Ale to nie jest mario tylko luigi :P Jeżeli w ogóle to skończysz, to i tak coś mam wrażenie, że nie będzie to miało za dużo grywalności;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 luigi był od niego grubszy, ciasno mu było lol totalna głupota, gdybyś wiedział co nieco o mario i luigim byś wiedział że mario był niski i gruby a luigi chudy i wysoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Mały fajny szczegół: litera "ź" na przycisku "wyjdź". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 I jeszcze pisać nie umie ;D Jak piszesz grę to używaj słownika ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 wilkass, jakbyś nie zauważył, to dobrze ma napisane, jedynie chodzi tu o pogrubienie tej litery;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 e tam ;p Gadasz ;p xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Właśnie nie. Wyobraź sobie "Wyjć"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja myslę że Luigi był grubszy bo sie najadł w barze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 D: To tak jakbyś powiedział że avatar to manga. Luigi a Mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wyskoczyłeś z tą mangą jak pieron spod szafy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 wilkass, jakbyś nie zauważył, to dobrze ma napisane, jedynie chodzi tu o pogrubienie tej litery;/ Inną czcionką ma 'ź', bo ten jego Bank Gothic czy inna czcionka nie ma polskich liter. Zamiast np. napisać "Wyjdz" i dorobić kreskę ręcznie (albo w ogóle napisać np. "Koniec"), wolał popełnić coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cover Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Nie rozumiem, o co Wam chodzi. Pisze się Wyjdź, ja właśnie tak napisałem. Po prostu czcionka nie miała pogrubienia w tej literze... Zastanawiam się, czy robić dalej tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nie ma to jak dobra motywacja i czyste myśli autora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja tobie życzę powodzenia. Jak dla mnie powinieneś poprawić trochę grafikę (mam takie wrażenie, że klocki nie pasują do tła, ale moze to tylko moje wrażenie), a poza tym, czekam na demo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cover Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Uratowaliście tą grę :) Miałem robić Forced Combatant, ale... Teraz szukam spritów nowych i tilesetów do tego. Może też zmienię trochę fabułę... @EDIT: Skasowałem WSZYSTKO, co dotychczas zrobiłem i robię od początku. Będziemy grali w stroju Luigiego, nie Mario. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Czemu wszystko? Nie mogłeś chociaż silnika zostawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cover Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Tzn. nie tyle skasowałem, co stworzyłem nowy plik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 graficzka z mario: tyle znalazłem =) ps. dlatego żebyś nie szukał grafy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 tyle dałeś, że i tak będzie MUSIAŁ szukać www.mfgg.net - tu masz w c**j więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi