Jaklub Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Slash ma sporo racji, ale ja uważam, że trzeba mieć swój ulubiony gatunek, potem te poboczne, np. 60% - reggae, 15% - hip-hop, 10% - rock, a reszta - jeszcze inne. tak, wyliczajmy upodobania procentowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 @up: tak, na pewno właśnie o to mi chodziło. Na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Lock plz, od tego punktu może być już tylko lans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Tak, jesteś typowym nolifem, zabij się i ulżyj innym. flame war!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 No co ty, z ranmusem? Afe, pieter. Wstydź się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W sumie racja, bitwa przegrana, nie miał by szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja tam słucham amerykańskiego rapu, czasami dance, rave no i lubię gdy gitarka zabrzęczy :prop: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi