PoxiPol Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Tytuł: Japan Escape Gatunek: Pff, nie wiem Opis: Japan costam costam i musi uciekac! Jednak uwazaj na meteoryty i zbieraj moenty, bo costam costam. Jest to gra z serii Kropki Minigames, czyli wyjdzie tych gierek 8, po 1 dla kazdego gostka. Good luck ; ) Download: https://gmclan.org/up2845_4_Japan_Escape.html Rozmiar pliku: 4194304 B Autorzy: Programowanie: PoxKox Fabuła: Poxi Grafika: Syn mojej mamy, ale nie moj brat Muzyka: Pause Screeny: Nacisnijcie f4 dla lepszego efektu, bo zapomnialem dodac : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Trochę trudno złapać te monety bo tak szybko wyskakują. Rzeczywiście z pełnym ekranem jest lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 W kosmosie widac maja kiepskie oswietlenie. Ale przynajmniej latwo omijac meteoryty ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zdobyłem 33 pkt :P muza po pewnym czasie milknie na bardzo długo, po czym pod koniec znowu się włącza. daje to nieprzyjemny efekt (jak dla mnie) ogólnie to gra świetna no może jeszcze wadą jest, że ten "statek" może uciec poza widok i daleko odlecieć, wtedy długo wraca, pomijając te 2 rzeczy gra wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Nie mogle wam ograniczyc nic, bo glupio to wyglada. A z muzyka to naprawde nie mam pojecia czemu tak jest, orginalny kawalek nie chichnie w ogole: / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Powiem tak: Gra jest wyj***** w kosmos (dosłownie i w przenośni) :thumbsup: Ale niestety jest na jeden raz... Osobiście gra mi się znudziła od czasu kiedy muzyka przestała grać (z powodu monotonii i obrzydliwych pixeli planety do której się leci). Mimo wszystko gra ma fajny efekt pseudo 3d. Mógłbyś poprawić graficzke statku i dać planetę w większych rozmiarach, bo od czasu kiedy muza już nie gra planeta razi w oczy. Moja ocena: Muzyka 4/5 (trafiona, ale przestaje grać w 1/3 gry) Grafika 3/5 (wszystko pasuje do stylu szaty graficznej poza statkiem- za duże pixele i planetą- od stopu muzyki wygląd razi w oczy) Programowanie 4/5 (mało urozmaicony tryb gry, monotnny, mimo wszystko duży plus za efekt pseudo 3D) Gameplay 1/5 (brak poziomu trudności, mało urozmaicone, gra na jeden raz, od stopu muzyki nudna, ogółem gra jest NUDNA, NUDNA i jeszcze raz NUDNA) Czyli wychodzi 3. Jakbyś tamto na co zwróciłem uwagę poprawił to bym ci dał 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 30 pkt, full hp ;) Kto mnie przebije? xP Gra fajna, dużo lepiej się gra na fulscreenie. Trochę (mocno) muzyka wnerwia ale gra sama w sobie dobra :D Muzyka 3/5 Grafika 4/5 (Lubie ten styl) Wykonanie 4/5 Gameplay 1/5 Kolejne 3 xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Programowanie 4/5 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 4tk, podglądasz PoxiPola jak kodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jeszcze wiele o mnie nie wiecie :> A tak serio to chodziło mi o wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czyli o grafikę czy gameplay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Gameplay - Jak gra się w tą grę. Uwzględnia się poziom trudności, sterowanie itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czyli programowanie, gameplay czy grafika, bo przynajmniej jedna z tych rzeczy w twojej ocenie nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Błąd był w programowaniu, ale jak było "4tk, podglądasz PoxiPola jak kodzi?" poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi