Lollus Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Mam ASUSa i od dziś nie wiem dlaczego nie działa kilka funkcji, które działały z guzikiem Fn ( zgłaśnianie, przyciszanie, wyłączanie touchada... ). Myślałem, że się guzik zepsuł ale zmiana kontrastu itp działają. Co się mogło stać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Myślę, że to powinno być sprzętowe, ale może też mieć podłoże w systemie... Masz jakieś programy które mogą blokować niektóre hotkeye? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Kwestia sterowników zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Pewnie jakiś ASUSowski program, który to obsługiwał przestał działać. Na moim ACERze też tak jest, że jak wyłączę oprogramowanie dostarczone z laptopem, przestają działać guziki z FN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 No dokładnie to. Rzuć modelem to się poszuka oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Asus f3e ap299h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 To tylko ja miałem takiego dziwnego laptopa, że przyciski Fn były sprzętowe? Przy najmiej większość, bez podgłaszania. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja mam Acer Extensa 7620 i też mam te przyciski sprzętowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 To u mnie nawet przyciski wyciszania głośników, podgłaśniania i ściszania znajdujące się pod ekranem (nie Fn) to nie działają, gdy wyłączę sterownik. HP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja mam Acer Extensa 7620 i też mam te przyciski sprzętowe... No ja miałem Extense 5220 ;) i smigało aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi