Adriann Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Więc tak jak w temacie,robię grę top down w świecie Star Wars,krótko na temat gry: Wydarzenia z gry toczą się po 6 części filmu czyli Powrocie Jedi,każda misja to bitwa pomiędzy Republiką a Imperium,do wyboru będzie wiele bitew na różnych planetach i w przestrzeni kosmicznej,każdą bitwę zacznie się jako żołnierz którejś ze stron konfliktu oraz w każdej chwili można wsiąść do myśliwca albo do jakiegoś Droida kroczącego i niszczyć sily wroga,pod czas bitew w przestrzeni kosmicznej będzie można wlecieć do jakiejś większej stacji a i np wyłączyć strzelające w gracza działa.Więc o grze ogólnie tyle,osoby zainteresowane proszę o pokazanie jakiejś próbki swojej grafiki albo poprostu napisanie na mój nr gg: 444054 EDIT:Zapraszam również jak by ktoś był zainteresowany stałą współpracą w teamie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zapraszam również jak by ktoś był zainteresowany stałą współpracą w teamie.. Tylko grafika potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 No na początek,raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 ;/ Grafik ze mnie żaden, ale co do kodzenia to mogę coś pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Na początek wypadało by wymyślić coś swojego, bo jak na razie to zerżnąłeś wszystko z SW: Battlefronta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Szczerze to w Battlefronta nie grałem...więc podobieństwo naprawdę nie zamierzone.A co do kodzenia to nie wiem jeszcze,jak jesteś zainteresowany to napisz na gg.Narazie staram się robić gry z którymi sobie poradzę kodem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Nie będę zakładał nowego tematu bo nie ma co zaśmiecać forum :P Więc tak,dalej szukam grafika już ale do stałej współpracy,jak ktoś umie zająć się grafą i ma wolny czas to niech pisze na gg(podałem up) Wszelkie pomysły będą konsultowane z obiema stronami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zapraszam również jak by ktoś był zainteresowany stałą współpracą w teamie.. Wiek: 17 lat Grupa: Użytkownicy Postów: 143 Dołączył: 21.10.2009 Team: BRAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Co sam mam tworzyć team?Jak ktoś się znajdzie jeszcze to co innego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi