Nikas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 demka nie ma, bo jest poważny bug szkoda, że niektórzy ocenili bez zagrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 kurde, nie mogłem sie doczekać... Gra po prostu '######szcza', szkoda że tylko 3 etapy, za to 3 lvl jest bardzo trudny ^_^. Muzyka zarąbista. Tylko coś z tymi drzwiami mi nie pasuje, można ukończyć poziom nawet jak nie sa otwarte (hmm czy w ogóle trzeba je otwierać?). ale gra spoko, oby takich na gmc było więcej, a i pośpiesz się z pełnąwersją :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Mi wywala unexpected error ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Piekielne dźwięki na starcie, buttony bez maski i nie mam pojęcia gdzie mam iść i co zrobić, a lvle są rozbudowane więc totalna dezorientacja, później dedam kilka razy i przenosi mnie do drugiego etapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 jak to dezorientacja w lvlach? :o akurat to pierwszy taki przypadek... wystarczy przecież iść w prawo i wchodzić we wszystkie dziury jak chcesz pozdobywać punktów o maskach dla buttonów ciągle zapominam :{ Phoenix: nie wiem czemu masz ten błąd, zobaczymy czy tylko Ty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Phoenix: nie wiem czemu masz ten błąd, zobaczymy czy tylko Ty sad.gif Mi wywala unexpected error ... +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Unexpected error. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 a ja nic takiego nie miałem ^_^ Może to tylko wy macie upośledzone kompy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 kurna, naprawdę nie wiem czemu jest ten pieprzony błąd 5 osobom działa i 5 nie .___. mi nigdy ten błąd nie wyskoczył, więc tym bardziej jestem bezradny ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Grało się przyjemnie, levele trochę krótkie ale za to rozbudowane jedyne co mi się nie podobało to brak apteczek, oraz te nieszczęsne nie odnawialne spadające bloczki. grze nie mam nic do zarzucenia może oprócz tego że no jednak te levele są troszkę pogmatwane sam do końca nie wiedziałem gdzie idę. Ogólnie gra trzyma klimat moja ocena to tak z 7 na 10. czekam na pełną wersje :) +1 Mi wywala unexpected error ... Jaki system operacyjny macie, może nie jest kompatybilne z Vistą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Na ikspeku mi nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 a może przez to, że mam gm 7.0 pirata lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Nie ładnie! Macie wszystkie DLL w folderze? Ja tak miałem przy 39DLL ;p @EDIT: Żeby nie offtop :P Gra całkiem spoko, mało leveli, całkiem spoko się gra, troche muzyka daje po uszach, 3.5/5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 mało leveli Dema gier i programów > Lollipop ate my Donuts! flying slippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Mi wywala unexpected error ... +1 mi też to wywala :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Nikasie, kiedyś ci proponowałem żebyś zrobił skórkę gota, hmm przedtem się mi nudziło... co o tym myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 niestety, ale zmieniłem posturę "humanoidów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ehh no kurde szkoda, tamta była taka bardziej jajcarska :( E:no to może teraz? E2:Thisman edition xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Pro tip Skoro rysunek jest powiekszony x2, pomniejsz go x0.5 zanim zaczniesz edytowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Mi wywala unexpected error ... +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Levele są za krótkie i przebajeżone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi