Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja widziałem i nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Szczerze mówiąc sama koncepcja dzieciaka z workiem na głowie w roli głównego "straszaka" jakoś mnie odrzuciła. Aczkolwiek hiszpańskie kino potrafi pozytywnie zaskoczyć (patrz -> "Labirynt fauna"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Sierociniec zanudził mnie na śmierć, a potem nie mogłem zasnąć pół nocy. Dziwna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja nie mogłem spać, jak oglądnąłem bagmana xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No właśnie Labirynt Fauna bardzo mi się podobał i chciałem wiedzieć, czy Sierociniec jest podobny. Szkoda, że nie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi