ara Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Tytuł: Muball Gatunek: Symulator rzutów do kosza. Opis: Mamy pomarańczową piłkę i staramy się trafić do kosza rzucając w pustą przestrzeń. piłką w locie nie możemy rzucać. Gdy chcemy rzucać odbijającą się piłke należy ustabilizować spacją. Download: https://gmclan.org/up2520_4_muball.html Rozmiar pliku: 982 Kb Autorzy:ja , boxy z folderu gejmakera Screeny: - sterowanie!!! http://img.nopaste.pl/upload/skrinkosz2_4b27d8872f535.png http://img.nopaste.pl/upload/skren1kosz_4b27da575d4f1.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 hm pobrałem, zmień to tło bo jest straszne! Pozatym popracuj troche nad fizyką piłki bo czasami po odbiciu zamiast kozłować poprostu spada jak kamień pozatym piłka czasami blokuje się na bocznej ścianie: https://gmclan.org/uploader/4891/bug.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ten bug jest spowodowany tym że klikłeś w ściane. dzięki za ocene :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ten bug jest spowodowany tym że klikłeś w ściane. dzięki za ocene smile.gifsmile.gif w nic nie klikłem, piłka odbiła się od kosza, potem od sklepienia, następnie poleciała na ściane i już tam została ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 u mnie bug nie chce wystąpić jakoś :( osz w morde rzeczywiście jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 pozatym jak pilka odbija sie od sciany i wezmie sie spacje to portafi albo zawisnąć w powietrzu albo spocząć na pionowej ścianie jakby grawitacji nie było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 poto jest spacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 wiesz, tak to można walnąc w scianę w strone najbliższego kosza zatrzymać szybko i spokojnie rzucić z niewielkiej odległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 oszukiwanie jest dla ciot. równie dobrze można spuścić piłke prawym nad koszem. ale tu chodzi o przyjemność z trafiania. a nie o oszukiwanie samego siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jeśli programista to umożliwia i mówi że to tylko spacja to to nie wina użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 tamte były strasznie duże. wstawiłem żeby dać sterowanie. Hunter: to już zależy od sumienia użytkownika. nie prowadze żadnych rankingów trafień więc dalej oszukuj sam siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 chodzi o to ze w game information jest: "Symulator piłki koszykowej" o ile mi się wydaje to symulator symuluje rzeczywiste zachowania, czym na pewno nie jest zawis w pionie na ścianie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:thumbsup: Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Wszystko świetne, tylko muzyki brak :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 fajna gierka tylko mógłbyś poprawić to że jak piłka wleci na ścianę ponad koszem i wciśnie się spacje to leci pionowo do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 fajna gierka tylko mógłbyś poprawić to że jak piłka wleci na ścianę ponad koszem i wciśnie się spacje to leci pionowo do kosza lol, to by nie była poprawa tylko zepsucie;/ Jak piłka 'wlatuje' na ścianę to zazwyczaj odbija się od niej pod odpowiednim kątem. Takie coś tylko by popsuło ewentualną przyjemność z rozgrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 no już o tej scianie mowiłem, to nierealistyczny i niefajny efekt który trzeba poprawić jesli ma to być symulator ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi