dyzmaken Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam już nie długo wydaję gre pt,,Pac-Man Revenge''która będzie mówić o zmaganiach żółtego kółeczka (troche zmieniłem) gra nie odwołuję się do orginału jest całkiem inna do dyspozycij będzię 5 chapterów w każdym po 5 misij z każdą misją będzie coraz gorzej chciałem powiedzieć że jest to moja pierwsza gra i nigdy nie miałem do czynienia z tworzeniem gier.Grę mam zamiar wydać gdzieś za dwa dni ale może to się przeciągnąć ponieważ chce aby było jak najlepiej.po wydaniu wrzucę grę do oceny i download będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam.do szkoły a nie gry robić (i wcale tutaj nie rzartuje) najlepiej było by gdybyś poprawił swuj post.nie da sie go normalnie czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Mam 2 pytania: 1.Dałbyś screeny(jeśli już coś zrobiłeś)? 2. nigdy nie miałem do czynienia z tworzeniem gier Mam nadzieję że chociaż włączyłeś Game Makera:)? ps:O szablonie nie wspomnę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko13 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Rzeczywiście ciężko się doczytać ale mniejsza z tym. W ogule kiedy ją zacząłeś robić. Napisz czy robiłeś sam grafe czy masz od kogoś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 moja pierwsza gra Pac-Man Revenge już za parę dni wow, to grafikę już pewnie masz skończoną? może screenik jakiś? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi