Exigo Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Nawet fajne. Takie w stylu megamana. Widać że się starałeś. Jedyna uwaga to mała ilość kolorów i okropnie wycieniowane 'włosy'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Tidimel: Dziwne to drzewko, głównie liście są za duże i przy nachodzeniu na siebie dają brzydki efekt starhedgehog: hmm powiedziałbym, że nawet całkiem ładne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Poprawiłem teraz lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Poprawiłem teraz lepiej? Lepiej, co nie znaczy że bardzo dobrze ;d zbyt ciemna jest ta część liści na środku drzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dobra tam ważne że w grze pasuje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 to pokaż screena z gry z tym drzewkiem, wtedy będzie można lepiej ocenić ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Screena z tym drzewkiem wsadze za kilka dni jak sklep zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To już lepsze od tamtego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Kolejna graficzka ,też WIP ,chyba najładniejszy : http://img357.imageshack.us/img357/6379/wip02nu9.png Nawet fajne. Takie w stylu megamana. Widać że się starałeś. Jedyna uwaga to mała ilość kolorów i okropnie wycieniowane 'włosy'. To cieniowanie nie ja robiłem . Tylko rekolorowałem ,wstawiłem inną głowę i piórka . Na The Sprites Resource jest originał : http://www.spriters-resource.com/sega/soni...?file=bean1.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To cieniowanie nie ja robiłem . Tylko rekolorowałem ,wstawiłem inną głowę i piórka . Na The Sprites Resource jest originał : a myślałem, że sam tamto narysowałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Też wielki problem kolory zmienić ;x . Nawet można to specjalnymi filtrami zrobić w Photoshopie czy tam GIMPie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Oto znów parę moich bazgrołów : Lwica nie wiedziałem która wersja lepsza więc zostawiłem obie http://www.gmclan.org/uploader/634/1219259...ger_lioness.png Mój portret XD http://www.gmclan.org/uploader/634/1219440...xdagger_001.png Taki lepszy mój portret XP http://www.gmclan.org/uploader/634/1219955...ger_capture.png Kwiatek http://www.gmclan.org/uploader/634/1219441...xdagger_004.png A tu logo sobie próbowałem wymyślić to nie udane wersie http://www.gmclan.org/uploader/634/1220090...dagger_gate.jpg http://www.gmclan.org/uploader/634/1220091...ger_monster.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Taki lepszy mój portret XP (...) Taki lepszy mój portret wogóle do siebie nie podobne ;d Ogólnie niezłe grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 taaa z twarzy podobny zupełnie do nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 wogóle do siebie nie podobne ;d Bo pierwszy był narysowany dla żarty a drugi bardziej by mnie przypominał ale pomimo paru szczegółów to żaden z nich nie jest podobny do mnie (co ja poradzę ze nie umiem rysować portretów XDD) taaa z twarzy podobny zupełnie do nikogo No dokładnie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Oto cośco wypociłem ot tak po prostu "...bo nudy..." Fajnie by było jakby ktoś kto się zna na pixelkach wziął to i poprawił, żebym wiedział co robię źle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Wiesz, na starcie jak się nie ma wyczucia jak układać pixele to lepiej wykonywać nieco większe praca. Po za tym leży dobór kolorów i jakoś słabo wyszło "oświetlenie" postaci. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Moze sie komus moj Czolg spodoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 prosiłem o poprawkę wtedy bym wiedział jak to ma wyglądać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 a prosze cie bardzo, poprawione cieniowanie i mniej wiecej antialasting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Poxipol jak nie umiesz to po kij dajesz? juz tamto pierwsze bylo lepsze... ty tylko wyjewaliłeś jasne kolory i dodales oczka. Z daleka nie widze zadnego AA a mi sie powiekszać nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Kolejna wersja WIPa . Dodałem kometę . Pablo1517 - Fajny ludzik ,taki troszkę "wormsowy" (lol) . PoxiPol - Czołg jest za "n00bski" i symetryczny (symetryka pasuje tylko do małych spritów) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 @Zychu: też uważam, że mój był lepszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 1. mój 2. twój 3. poxipola Porównaj, może i nie jestem taki dobry ale chyba lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 a prosze cie bardzo, poprawione cieniowanie i mniej wiecej antialasting Fajne, =D Przyda się w platformówkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Zastrzegam sobie prawa do tej postaci xD A czy ktoś byłby tak miły i chciałby to zanimować na moją specjalną prośbę :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Moze sie komus moj Czolg spodoba? Mi się nie podoba, słabe cieniowanie, do tego ten czołg ma jakieś dziwne kształty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A czy ktoś byłby tak miły i chciałby to zanimować na moją specjalną prośbę :P? ja się raczej do tego nie nadam XD gif : -><- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Wolałbym bieg itp rzeczy, jak już mówiłem, na moją specjalną prośbę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Wolałbym bieg itp rzeczy bieg , da się zrobić XDD ale jak już mówiłem wiem ze się nie nadaje XP gif: -><- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi