TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 btw. ja zrobiłem sobie właśnie w gimpie mojego nowego avatara :) Fajny avatarek. Szkoda, że moje umiejętności graficzne to podstawy GIMPa i Paint :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Fajny avatarek. Szkoda, że moje umiejętności graficzne to podstawy GIMPa i Paint :( Oprócz umiejętności trzeba mieć pomysł. Nikas nie popisał się akurat dupnymi paskami z białymi plamami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 UP:wiem ;) siedziałem nad nim jakieś 5 minut bo kombinowałem z pomysłami ale byłem padnięty ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Uczę się pixelart'u jak narazie mi idzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Pablo: Jak na początek nieźle, choć lepiej jakbyś od razy pokazał skończoną postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zrobiłem z tego cyborga :) I jak ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 No do Kuby Ci brakuje, ale myślę, że jak narazie dobrze jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Uczę się pixelart'u jak narazie mi idzie ? Popieram lenina. Jak na początkującego całkiem nieźle ci wychodzi :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nowa praca : PS Proszę o ocenianie, a nie podbieranie do swojej gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 PS Proszę o ocenianie, a nie podbieranie do swojej gry :P Podoba mi się, tylko ten drugi i ostatni kaktus(?) dziwnie wyszły... wyglądają jak banany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 PS Proszę o ocenianie, a nie podbieranie do swojej gry smile2.gif Dobrze już nie będę :( niby dobre, ale nadal to takie ->nic<-. Krzaczki i kaktusy(?) syfne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Popieram Yodę. PabloGM, nie zrobiłeś nic specjalnego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Prace średnie. Ale nie zniechęcaj się i ćwicz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Free to use : https://gmclan.org/up2522_4_SMIETNIK.html Otwierać za pomocą GM'a jest tam cała postać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 moja grafika do animacji o przyborach szkolnych http://www.imagic.pl/public/140968/1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 moja grafika do animacji o przyborach szkolnych http://www.imagic.pl/public/140968/1.jpg Niezłe :D. W jakim programie to robiłeś?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 CINEMA 4D a tu taka jakby zapowiedź filmiku http://pl.youtube.com/watch?v=v8Z4REFTnr8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 CINEMA 4D A czy ten program jest darmowy?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 nie. i tak to za bardzo skomplikowane dla ciebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 jak jesteś początkujący w 3D to nieźle a tak to nic ciekawego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 aaaaaa:Temperówka brzydka :P i odnóża tej linijki lepiej by wyglądały przezroczyście. Edit: Te nożyczki na filmiku 'latają' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Tak wiem ze latają ale przecież to jest screen za nimacji i chyba rozumicie że nie mogłem dać odbić przezroczystości i efektów bo jedna klatka renderowała by się 2 h a to troche za długo. Zresztą animowanie nie jest takie proste jakby się wydawało (ja tą animacje robiłem już chwile temu i mało umiałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Pierwsza pracka w fotoszopie. :P http://img503.imageshack.us/my.php?image=wariacjaki9.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 A co to ma przedstawiać, że tak zapytam? ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Free to use : https://gmclan.org/up2522_4_SMIETNIK.html Otwierać za pomocą GM'a jest tam cała postać :) Wszystkie Twoje? :o Bardzo ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 @lenin: Mnie się pytasz?... :P Hmm... sam nie wiem co to przedstawia. Powiem tak: to jest taki... "eksperyment" ;) Edit: @sirluki: A czy tam piszę że to jest jego autorstwa? O-o Nawet jeśli rysował to on, to nie wieżę, gdyż pamiętam, że tego szarego stworka rysował Copo do gry... chyba Szan Waloa, czy jakoś tak. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Tego szarego stworka robil free to use a ze go zapisalem na kompie to dalem w smietniku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 @lenin: Mnie się pytasz?... :P Hmm... sam nie wiem co to przedstawia. Powiem tak: to jest taki... "eksperyment" ;) Edit: @sirluki: A czy tam piszę że to jest jego autorstwa? O-o Nawet jeśli rysował to on, to nie wieżę, gdyż pamiętam, że tego szarego stworka rysował Copo do gry... chyba Szan Waloa, czy jakoś tak. :P Skoro to PabloGM je umieścił, to chyba mam prawo się pytać czy są jego, i mam też prawo nie znać tego "szarego stworka" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Pierwsza pracka w fotoszopie. tongue2.gif http://img503.imageshack.us/my.php?image=wariacjaki9.png Wat de fuk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Skoro to PabloGM je umieścił, to chyba mam prawo się pytać czy są jego, i mam też prawo nie znać tego "szarego stworka" ;) Nie wszystkie sa moje 2 sa moje reszta byla do mojej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi