Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 No nie wiem, jakiś taki słodko-muminkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 miał być słodk ale nie wiem co do tego muminkowatego :P a tu taka tam głowa od boku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Moja pierwsza próba stworzenia grafiki do gry. Pasek z życiem i maną/energią. Wiem, że bronie można by było jeszcze doszlifować... Udało się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Moja pierwsza próba stworzenia grafiki do gry. Pasek z życiem i maną/energią. Wiem, że bronie można by było jeszcze doszlifować... Udało się? Nie lubie tej kolorystyki. Fajnie ze takie duze. Widac ze lineart robisz recznie, gratuluje, dobre przy rastrowej grafice, mi sie reka bardziej trzesie ;P ale nie łatwiej takie proste firgury robic pathem? Chyba ze chodzi o taki styl, jakby odręczny. @lew leo - słodka jest ta postac bardzo. Z boku bardzo fajnie, ale patrząc po naszyjniku to jak ona ma szyje, jakos do tylu, nie bedzie wrazenia ze głowe wyciąga do przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 sam nie wiem wyjdzie w praniu gdy zrobie tułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Nie lubie tej kolorystyki. Fajnie ze takie duze. Widac ze lineart robisz recznie, gratuluje, dobre przy rastrowej grafice, mi sie reka bardziej trzesie ;P ale nie łatwiej takie proste firgury robic pathem? Chyba ze chodzi o taki styl, jakby odręczny. No cóż, od niedawna posiadam tablet, więc jest o wiele łatwiej i szybciej rysować. A z kolorami zawsze miałem problemy, jestem daltonistą i gdy miałem coś pokolorować to zawsze wołałem mamę :D I tak, to miało być odręczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 gdy miałem coś pokolorować to zawsze wołałem mamę :D Ja też, w podstawówce mama mi kolorowała bo ja uznawałem tylko ołówkowe kontury. @lew_leo: a będzie się dało zmieniać jej te ubrania i dodatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 na chwile obecną nie przewiduje takiej opcji musze najpierw skonczyć postać i złożyć jakiś prototy :P Moja pierwsza próba stworzenia grafiki do gry. Pasek z życiem i maną/energią. Wiem, że bronie można by było jeszcze doszlifować... Udało się? to mi przypomina iż powinienem zacząć planować gui do swojego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 to mi przypomina iż powinienem zacząć planować gui do swojego projektu To jak już się odniosłeś do mojej grafiki to mógłbyś chociaż kurde ją ocenić no :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Moja pierwsza próba stworzenia grafiki do gry. Pasek z życiem i maną/energią. Wiem, że bronie można by było jeszcze doszlifować... Udało się? Tam nie słuchaj, każdy ma swój gust. Jak dla mnie wporzo. Kojarzy mi się z jakiegoś powodu z Shank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ode mnie taki WIP, koncept czegoś... jeszcze muszę twarz dopracować i linie zdecydowanie, ale juz mi sie nie chce nigdy na tym etapie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Proszę o ocenę mojej wstępnej postaci do gry. Pierwszy to gif przedstawiający postać podczas stania, dwa kolejne obrazki to prezentacja postaci z różnymi broniami. Jeśli coś jest nie tak, do zmiany, to śmiało walić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Bardzo fajne, czuć ze wiesz o co chodzi, bardzo mi sie podoba luz postaci, bardzo fajna ta łydka, jak ja lubię dobre łydki... nie oceniam ruchu, bo dla mnie to takie względne, przyczepiłabym sie do anatomii nóg, troche sie stawy rozjechały, ale w grze bym uznała to za efekt przerysowania i pewnie bym nawet nie zwróciła uwagi, a tu szybciutka podmalówka o co mi chodzi, mam nadzieje ze nie masz mi tego za złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dzięki za pozytywną recenzję :D Masz rację, zjechała mi ta noga, dzięki za zwrócenie uwagi i poprawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wygląd postaci fajnie, trochę mało detalu ale do jakiejś mobile gierki, gdzie byłoby to dużo mniejsze to pewnie styknie, animacja to widać, że tu dopiero zaczynasz się z tym zaznajamiać ale animacje niekoniecznie ty musisz robić, ważne, że jest spoko postać pocięta na części i ktoś inny to może animować jest przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Co do animacji oddychania to myślę że powinna mu się bardziej klata ruszać niż głowa przy takim głębokim oddechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 @ANtY - mógłbym zrobić go bardziej szczegółowego, z lepszym kolorowaniem ale tym samym dodałbym sobie więcej pracy przy animowaniu. Niestety tego nikt za mnie nie zrobi a, że wcześniej zbytnio się tym nie zajmowałem to można powiedzieć, że dopiero uczę się animacji. Zobaczymy co z tego wyjdzie. @Wojzax - łatwiej jest poruszyć osobno głowę, niż zmieniać cały tułów :D Spróbuję to poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Usprawniona animacja stania :D Proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Usprawniona animacja stania :D Proszę o opinie. Staw rzekomy w miejscu stawu kolanowego prawego :D taki w złą stronę. To boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ciiii... to taki skrót, przerysowanie, zabieg artystyczny... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dobra, jeszcze raz poprawione stanie. Cholera, jakie stanie może być skomplikowane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ale jaki dynamiczny efekt! Miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 No przyznam się, że wzorowałem się na pewnej animacji z gry. Ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Nauka obsługi tabletu i photoshopa. Biorąc pod uwagę że to moja pierwsza skończona praca, to z jednej strony jestem zadowolony ale z drugiej....mam mieszane uczucia. (Planeta wklejona z neta. Domyślnie miał to być placeholder/ćwiczenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Te nowe prace Graczoholika tylko mnie utwierdzają w fakcie, że to na styl Shank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 @I am vader - masz rację, niejako zżynam z Shanka, bo wcześniej nie bawiłem się bardzo animacją i zwyczajnie nie poradziłbym sobie z tym sam. Ale same rysunki mogą wyglądać podobnie, bo mam taki styl rysowania, rysuję w stylu komiksowym, więc mogą być podobieństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja to bym chętnie zobaczył jakąś animację ataku. @BloodDzioch: Ładne, ale może ciekawiej by było jakby planeta miała bardziej zgaszone kolory? Więcej ostrości i nadawałoby się na NewAge'ową koszulkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 @UP - Właśnie się za to zabieram :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 @Wojzax Doszedłem do wniosku że ta planeta to wgl mi tu nie pasuje (może dla tego że wklejona na chama) Co do ostrości to się zgadzam, tego mi tu chyba właśnie szczególnie brakowało. Uznałem też że gwiazdy mogłyby bardziej...świecić (?). No nic, tego nie będę poprawiał już. Zrobię nowę prędzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Animacja ataku. GIF jest spowolniony, w grze atak będzie szybszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi