Solmis Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 @Cruel_Boy: Co to ma być? xD @Tymon: Fajne... :P Płynne. :c @topic: Nudziło mi się: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 No faktycznie ci się nudziło... żeby kwiatki rysować? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ładne te kwiatki. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Takie plastikowe zdaje mi się :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 @up: Taak... Następnym razem wytnę z butelek, zrobie zdjęcie i tu dam... ;o @topic: Logo do strony: click! Plaża: EDIT: Inna wersja plaży: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 W logu żółć nie pasuje do niebieskiego, spróbuj pomarańczowy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Logo w ogole mi sie nie podoba. Tak jak plaza. Kwiatki jeszcze moga byc :P @Kryniak: wez ustaw sobie zwykly avatar, bo nie chce mi sie patrzec po nickach i Cie ciagle z kims innym myle <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 @Kryniak: wez ustaw sobie zwykly avatar, bo nie chce mi sie patrzec po nickach i Cie ciagle z kims innym myle <_< Nie, bo w przyszłości będę straszył warnami ;3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Logo tak jak już Kryniak mówił ten napis nie pasuje. ;) A co do plaży to ta woda tak nierealistycznie wygląda. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Efekt zabawy Pivot Stickfigure Animator'em: ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Co to niby jest? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 mi to wyglada na akrobacje nocne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 @Tymon: LAWL!!!!! TYMON!!!! KRADNIESZ MOJE PROJEKTY IN MINE STOX PIVOT!!! GRR!! EDIT: Pradżekt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Bardzo fajne :D. Jaklub: Jak zwykle udany bezsensownie odcinek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 @AoM - wtf?! Niedość, że to jest pokaz slajdów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Pardzo fajne są te animacje ... mógł bym wiedzieć za pomocą jakiego programu te animacje zostały zrobione? :rolleyes: Aby odświeżyć temat na jakiś czas zarzuce takim popiersiem jakiegoś żelastwa... ostatnio grałem w Warhammera 40k i całkiem spodobał mi się ten styl... wymyśliłem takiego necrono-marinsa (na tych nacjach się wzorowałem) zrobiłem taką mieszankę ponieważ necroni są zbyt 'ciency' więc wpakowałem szersze ramiona oraz naramienniki w stylu marines. Zrobiłem taki kawałek złomu.. oto on: Oceńcie go... być może zrobie reszte tej sterty drutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Oto parę moich szkiców Portret mojej dziewczyny: http://fc02.deviantart.com/fs28/f/2008/051...by_LXPoland.jpg Złodziej: http://data.furaffinity.net/art/lxpoland/1...xpoland_001.jpg I jeden model 3D zrobiony w SL XP: http://data.furaffinity.net/art/lxpoland/1...land_donate.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Oto parę moich szkiców Portret mojej dziewczyny: http://fc02.deviantart.com/fs28/f/2008/051...by_LXPoland.jpg Złodziej: http://data.furaffinity.net/art/lxpoland/1...xpoland_001.jpg I jeden model 3D zrobiony w SL XP: http://data.furaffinity.net/art/lxpoland/1...land_donate.jpg Fajny portret :P Dwa pozostale linki mi nie chodza , error wywala ;p @Tymon tylko ze to nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 To kopiuj i wklej do paska adresu i wduś enter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 http://img382.imageshack.us/img382/2691/wodauy4.png :) Takie wody, mogę robić na zamówienie ;p Btw, 50 post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Cienkie... Już moje były lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 @KubaGM: OMG! Pardzo? :D @Harvester: Ładne te fale, ale skąd ten jasnoniebieski w prawym-dolnym rogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Kurde, zapomniałem przyciemnić. Uroki pośpiechu. Mi najlepiej wychodzo grafika terenu, wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 fajna woda, by była jak byś ją zaanimował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No fajna ta woda, dodaj animacje i będzie jeszcze lepsza :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 nie wyszło mi ;/ w ogóle nie mam do niczego nastroju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 To ja dam kawałek otoczenia z nowej gry.(dziś dopiero zacząłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 fajne,ale ta trawa ma za mało kolorów...i jest za bardzo ciemna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Co do platform to zastanawiam się nad usunięciem ich i zrobienie przygodówki bez platform. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi