Threef Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Agree! To mój grafik idiota, który przed chwilą powiedział mi że, nie chciało mu się robić modeli i je ściągnął z neta <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 no to nie wrzucaj nam grafik swojego grafika, jeśli Ci nie powiedział, że są stworzone przez niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Nie no, on robił rendering. Tylko model nie jest jego :( Za idiotą nie nadążysz :) Może ktoś chciałby go wykorzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Nie no, on robił rendering. Tylko model nie jest jego :( Za idiotą nie nadążysz :) Może ktoś chciałby go wykorzystać? Proponujesz ludziom wykorzystanie nie twojego modelu? Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ...grafika idioty. Robić modele to on potrafi, ale ma !@#$%^&*()_+ pomysły nie z tego świata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ale ma !@#$%^&*()_+ pomysły pisze sie z@y3b1$73 Może ktoś chciałby go wykorzystać? jestes jego alfonsem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 pisze sie z@y3b1$73 Chodziło mi o p0p13rd0l0n3. Niedawno rzucił mi pomysłem: "Zrobimy Facebooka!". jestes jego alfonsem? Po prostu dla waszego dobra chciałem pośredniczyć, no chyba że spróbuję go sprowadzić do GMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Gdyby nie ujawnienie Twojej fałszywości przez AlanaW to nadal trwalibyśmy w przekonaniu , że model jest Twój . Lepiej jest wystrzegać się takich sytuacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Sam chcę mu podziękować, bo gdyby nie on to nie spytał bym się grafika o tę kierownicę i nie dowiedział bym się że on tego nie zrobił. W formie usprawiedliwienia go: Ten zrobił przed zimą, i wiem że on go robił bo widziałem każdy etap pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Niezła bryczka :) Grafiki pozazdrościć. Grafika nie pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 centralnie na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Fajnie, że pracujesz nad twarzami. Niefajnie, że wychodzą jakie wychodzą :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Coraz lepsze twarze. Ale wciąż przeszkadzają mi wielkie głowy, styl niby oryginalny, ale wyglądają jak karły. : D A no i włosy piękne, w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Za duża głowa :P A włosy błyszczą się jakby były z plastiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Głowa wcale nie jest za duża : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Jeśli to dziecko poniżej 10 roku życia to rzeczywiście głowa nie jest za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Dziwne, że nikt nie czepia się skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 w porównaniu do poprzednich prac to jest znacznie lepiej. Jednak jeszcze trochę brakuje do zadowalającego efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ona wygląda jak wampir, glowa minimalnie za duża ale można to po chamsku zaznaczyc, zmniejszyc i użyć lekkiego rozmycia w miejscu odcięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 centralnie na szybko Weź wkpńcu dodaj jakieś detale, zrób z tego prace, poza tym z czego co widzę to szyję ma też za długą, a poniżej głowy to już nawet nie ma o czym mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 z szyi coś jej wystaje >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 @up: głowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Twarz nawet nawet :) Zawsze widać jakieś postępy, ja nigdy nie umiałem rysować twarzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jeśli to dziecko poniżej 10 roku życia to rzeczywiście głowa nie jest za duża. Postaraj sobie wyobrazić tę głowę bez włosów czy nadal uważasz , że jest za duża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 :D Wiecej narzekania niz rysowania w ogole :) Z 15 minut na tym siedzialem, tak zdaje sobie sprawe ze jest w ch*j niedociagniec :) A jakby sie czepiac dalej to Wojzax to zmniejszeniu tez jest za duzy leb :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jeszcze zamknąć jej usta i wycelować wzrok w aparat/kamarę/widza i będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 no tylko nie o to chodzilo w wyrazie twarzy. Otwarte usta i celowanie wzrokiem jest celowe tak samo jak wielki leb. tak dla formalnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 wojzaxa zmniejszona glowa jest wlasnie blizsza wlasciwych rozmiarow, ogolem sliczne, ale jeszcze nie piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Głowa za duża i cieniowanie skóry w c**j dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi