Muuuuczek567 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 @DarkTeam: czy nie przypadkiem za duży rozstaw oczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Może troszeczke :thumbsup: ,w miare wolnego czasu się pobawie w gimpie i to poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Nie przypominam sobie by Wojzax coś ukończył poza Warfogiem. 10 sezonów "Przyjaciół" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 @DarkTeam: Te cycki dziwnie wyglądają, niby krągłe, ale brakuje im szlifu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 za duże są w ogóle małe cycki są dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 @DarkTeam: Te cycki dziwnie wyglądają, niby krągłe, ale brakuje im szlifu. Mógłbyś to jakoś inaczej powiedzieć, bo niezabardzo cie rozumiem. za duże są w ogóle małe cycki są dobre Co duże cycki złe ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 za duże są w ogóle Manga. Tutaj wszystko jest za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Tutaj niby masz racje, ale fajnie wygląda :thumbsup: A tak dla sprostowania, to co narysowałem to Manhwa (koreańska odmiana japońskiej mangi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jaka jest roznica miedzy manga a manhwa kiedy jest tylko 1 obrazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Taka jest różnica, że jest inny styl rysowania, koreańczycy mają własny, japończycy własny :P . Bardzo podobny, jednak inny, ale to też zależy od stylu rysowania autora. :) EDIT: I pisze się Manhwa, a nie Manchwa EDIT2: Jak chcesz zobaczyć taką rożnice, to zapraszam na manga-shinden.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 @DarkTeam: Brakuje chociażby kreski ( jak język węża) tam gdzie kończą się piersi, a zaczyna mostek i te sprawy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 A tu tylko o cyckach -,- @DarkTeam - fajnie to wygląda. Rysujesz tylko takie grafiki czy całe postacie również? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Takie cos, ktore mozliwe, ze kiedys bedzie avatarem w pewnej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Takie cos, ktore mozliwe, ze kiedys bedzie avatarem w pewnej grze A to zły Avatr z pewnej gry, który został wskrzeszony przez Priesta :krider: :helpsmilie: :dots: :devil: :devil2: :death: @topic: Spoko grafiki :) Dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @Bedziom - jakbym chciał to i całą postać, ale tak dokładnie to to jest Fan art :) z Manhwy The Breaker New Waves. Mam lekkie problemy z proporcjami ciała. :D Ale jakbym się uparł, to i bym narysował całe ciało, ubranie itp. ;) tzn. jak rysuje już postać przez kogoś narysowaną, to takich problemów nie mam, ale z pamięci mi cięzko to odtworzyć idealnie proporcje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Narysowałbyś mi postać ( nie do gry, a do książki) jakbym ci napisał jej charakterystykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Możliwe, a co? Mówie możliwe, bo nie zawsze rysne coś dobrego^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Bo on chce, żebyś mu narysował :) BTW. ładnie rysujesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Oto różnica między mangą a manhwą: manhwy czyta się od lewej do prawej, a mangi odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No w sumie, też prawda, o tym zapomniałem powiedzieć. :thumbsup: Chociaż tak naprawde, pytał o to, czym się różni obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 DarkTeam: Bo odpowiada mi ten styl, a chciałbym zobaczyć czy podołasz rysowaniu z opisu no i fajnie w sumie byłoby zobaczyć swoją postać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 W takim razie pisz gg/pw opis, pewno niepodołam, :jezor: ale moge spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 oki, niedługo się odezwę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Tutaj kolejny rysun, troszeczke głupio może wyglądać, ale to po trochu wina Inkscapa. :jezor: Rysuny przenosze z kartki na kompa, za pomocą Inkscapa i GIMP'a, tutaj Inkscape troszke zawinił przy konturach. :) Może coś poprawie potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Szkiców z kartki się nie wektoryzuje. Jak patrzy się na całość, to nieźle, ale szczegóły już nieszczególne. Na przykład czapka. Włosy nawet fajnie wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jak masz inny pomysł, no to powiedz :thumbsup: używałem wektoryzacji na różnych rysunkach i były normalnie. Przykładem jest ta babka którą mam w avatarze.Potem tylko w GIMP'ie zmieniałem barwe na czarną i było. Jednak przyda mi się jakiś lepszy sposób, jak masz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja bym w ogóle nie wektoryzował, tylko zwiększyłbym kontrast szkicu do granicy dwoch kolorów: czarny i biały. Byłoby bez antyaliasingu, ale to też da się poprawić, np. drobnym blurem (ale to nie najlepsze wyjście). Na koniec zmieniłbym rozmiar szkicu na akceptowalny dla mojego transferu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Strasznie to nieczytelne, najpierw nie za bardzo wiedziałem co to może być, potem uważałem jego usta za przymknięte oko. Dopiero po chwili mój mózg złożył to w logiczną całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @Muuuuczek567 - jutro z rana się tym pobawie, :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi