Driger Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Heh musze stwierdzic ze KubaGM , kolejny dobry grafik na gmclanie :D , bardzo dobrze Ci wychodza te uzbrojenia rozne itp ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Okej to teraz czas na mnie. :D Oto moja grafika do gry na ligę 24. :) Ładny? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Super :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A więc nastęna 'dokładka'.... jakaś zbroja, miecz no i jakieś złote kuleczki :jezor: .. a więc: Zbroja Miecz No i Kuleczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Całkiem fajne... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Zbroja bardzo ładnie wygląda ;) Miecz najbardziej mnie się podoba :D A kuleczki, hm nie wiem jak je ocenić :P Ale też ładne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 nie no ktoś musi wstawić jakieś nowe słowa do Polszczyzny żebym mógł ocenić prace KubyGM. o ja mam na zbyciu ''Anioła śmierci" więc editnę jak zeskanuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Jesteś naprawdę dobry Kuba. Full Respekt B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Kuba kolejna dobra praca :) Ok Kuba jak bedziesz to wbij na gadu bo do Sthii pare grafik potrzeba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 xD! Sorka. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Hehehehehehehehehehehehehehe. ;/ Cycki. (Przepraszam za wszystko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A oto mój debiut... ....no i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Krzywe, brzydkie, po co te żółte coś? Narysuj to jakoś prosto ;P To może będzie lepsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A ja jestem pewnie do dupy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Krzywe, brzydkie, po co te żółte coś? Narysuj to jakoś prosto ;P To może będzie lepsze Te żółte to ranga. Krzywe, bo to hełm po przejściach. A ja jestem pewnie do dupy! ..No...prawie nie widać cieniowania, poprostu szybko machnąłeś ołówkiem i wychlapałeś farbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 @Diamanx A to jest hełm ? ;P Myślałem że to jakiś grzybek czy coś ;P @Cruel_boy Fuu! Do pupy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 @Marrac: A Arty Greli? xD @Damianx: Po prostu pomniejszyłem ten miecz i cieniowanie się spiepszyło. Pomniejszyłem go po chciałem zrobic jeszcze gostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A Arty 5-latka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Po prostu pomniejszyłem ten miecz i cieniowanie się spiepszyło. Pomniejszyłem go po chciałem zrobic jeszcze gostka. ..to wszystko wyjaśnia... A Arty 5-latka? eeeee....WTF? a to mój nowy pixart pod tytułem:MIECZ Z CZERWONYM GEMEM W ŚRODKU/14 kolorów EDIT: tu trochę ciemniejsze barwy(lepsze!) PS:Jakoś Grela zaprzestał rysowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Damianx pocwicz najpierw zanim cos tu umiescisz swojego nowego "pixelarta". brzydko.zal.sfe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Damianx może najpierw poćwiczysz a później zaczniesz dawać jakieś prace? Bo są bardzo słabe. Poćwicz najpierw, później zacznij wrzucać prace. EDIT: Lord Vayaa był szybszy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Eeee :boxed: Czy tylko mi się wydaje że KubaGM to Tymon w przebraniu ? Mogę się mylić ... ale prace Kuby są cudne :D [lepsze od Tymona - :sp_ike: ups!] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 No rzeczywiście wymiękam przy jego pracach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Moja nowa praca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 @Damianx: erm... ten lewy rog troche krzywy :P (znaczy za prosty xD) dobra, czass na moj shitek: zainspirowany gra Aliens versus Predator 2 (obecnie zainstalowane :]) alienek :) dodalem oko zeby glowa nie byla taka pusta :) @down: slabo znasz angielski :P przez jedno "L" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 nie pisze sie przez dwa L?tak na marginesie,po za tym to oko kiepskie.i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 ten lewy rog troche krzywy spoko, już poprawiłem: oko kiepskie.i tyle nie znasz się na sztuce i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Jeśli to jest sztuką to ja jestem... baletnicą. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Jeśli to jest sztuką to ja jestem... baletnicą. =P ..no przecież fajne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 hmm... chodzilo mi o ten lewy rog, ale ze jest za prosty :P :P btw bez oka w razie czego ;) @down: a mnie ktos zgnoi w koncu?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi