zelman Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 ANtY, zoomnięte wygląda o niebo lepiej :) Smo... no... przemilczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PYv9FRZrRzo nie patrzcie na muzykę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Dzięki Adriann, twoja praca ze strony 276 też jest fajna :) Zelman - ja też coś przemilczę - komentarz do Twojego posta... E: Propaganja - to jest świetne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Propa, ######ste! długo nad tym siedziałeś? @Smo To nie ja wrzucam żałosne kolorowe obrazki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Propa..to jest dobre..nawet bym powiedział świetne,troszkę mało dynamiczne ale świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Fajnie się bije :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Chyba nie ma sensu się rozpisywać bo to jest po prostu zajefajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 tłuściutkie propa, ale mam dwie uwagi: 1. brak dźwięku strzelającego karku :) 2. papuga po przeleceniu za niego mogłaby się odwrócić i za jego plecami zostać to by było idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Właśnie czekałem aż tak zrobi ta papuga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Kocham obracajacego sie w powietrzu jointa : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 propaganja: całkiem ######ste. masz jakąś dobrze opracowana technike rysowania albo dużo czasu i cierpliwości. w czym to animujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Pewnie paint i ogień w movie makerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Oczywiscie ze Paint : ) Bo to najlatwiejszy program do robienia tego typu grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 gówno prawda grafiki robi w gimpie albo w fotoszopie. a w czym animuje sie pytam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Nie wyczułeś chytrze ukrytej ironii;] 400 post UŁA UŁA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 no nie wyczułem bo paint jest dobry ale wiem ze on to robil w czyms innym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 "Smoke in the head" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 @up: fajne, chociaż mi te gwiazdki w tle średnio pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Wyścigi jaskiniowców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 anty: zrob odrazu wszystko a nie pojedynczo wrzucasz. fajne jak ty to robisz? pixelart czy pedzle cienie itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 @morro: raczej to nic nie jest ^^ @vestor: odrazu, heh. myszka+photoshop+brush zwykły+dodge tool+burn tool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 gówno prawda grafiki robi w gimpie albo w fotoszopie. a w czym animuje sie pytam! rysuję w photoshopię. a czym animuję? w photoshopie wszystko rysowane klatka po klatce nie ma zadnych ukrytych technik. Tak dźwięku strzelającego karku brakuje ale za cholere dobrego nie znalazłęm :( a mikrofon mam za kiepski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Hehe, a jakbys mial to zlamal bys sobie kark dla efektu dzwiekowego : p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 ojapindole, animator jestes wyjebitny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Propa, ile tam jest FPSów w tym filmiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 mało. 8. zawsze animowałem przy 10-12 ale leń wyszedł na wierzch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Taa..chciałbym być takim "leniem" jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 niezłe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Przypomina mi takiego jednego pokemona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi