zelman Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Flaque that rlz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Last Quote to nazwa zespołu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 NO przecież napisał. A okładka/to coś jest boskie =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Kurde make somethin like that for me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 na okładkę nie pasuje, chyba że jakiegoś afromentala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 ¿yhW Mi się podoba- fajnu klimacik ma :thumbsup: Jak robiłeś koszulę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Czy na galerii grafik jest w ogole legalne chwalenie sie zdjeciami? http://s3.amazonaws.com/files.posterous.co...7H2JLLqfbKi4%3D http://s3.amazonaws.com/files.posterous.co...JOpQjeBEUVZQ%3D http://s3.amazonaws.com/files.posterous.co...oi1V4E48hrBc%3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Flaque przypomina mi trochę Zbyszka Wodeckiego : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Koszula to zdjęcie z ustawionym progowaniem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 A wrzucę jeszcze i tu trening aa: A tu jakaś roślinka do gry platformowej może komuś się przyda robione w kilka minut (akurat ciasto jadłem): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 A smaczne chociaż było? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Kto go odblokował? :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Juz dosyc zachwicania sie praca Flaka : ( Moja kolej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Eee... a jakaś praca? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 No zdjecia pokazalem jakis czas temu: ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Poxi, ja tam widzę AccessDenied. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 A noto uno problemo... po prostu wejdzcie na Koxpox.posterous.com Moj osobisty photoblog, ale i tak swoich zdjec tam nie wrzucam : ) Oprocz profilowego ofc. Wszystko tam jest moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 ,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 "Pokaż cycki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 To będzie okładka konkurencyjnego do Flaka zespołu First Quote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 mięśniaczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 a jak : D trochie kreatynki i człowiek jak nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan2 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Wrzucałem tu kilka miesięcy temu jakiś renderek 3D i animację postaci. Teraz udało mi się skończyć (przynajmniej w wersji 1.0) mój mały projekcik, więc postanowiłem, że też się tu tym pochwalę ^^ Trochę animacji 3D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 karakan to jest bardziej niż genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 trzeba przyznać - miażdży, choć sam koniec czuć jakby czegoś brakowało, ale jeśli chce to obejrzeć drugi raz to musi być nietuzinkowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 No Wojzax jestem pod wrażeniem,bardzo fajnie ci to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Tym filmikiem wygrałem minikonkursik "5sec projekt" na portalu aftereffects.pl http://www.vimeo.com/6880557 link do temetu - http://aftereffects.pl/viewtopic.php?f=36&t=2079 Minianimacja Malowania graffiti>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Minianimacja Malowania graffiti>>:OOOO SWIETNE! jak to zrobiłeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Wrzucałem tu kilka miesięcy temu jakiś renderek 3D i animację postaci. Teraz udało mi się skończyć (przynajmniej w wersji 1.0) mój mały projekcik, więc postanowiłem, że też się tu tym pochwalę ^^ Trochę animacji 3D: Who am I? Dobrze rozumuję, że te grzybki to inspirowane Neverhoodem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan2 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Jak najbardziej Platyna ;) Neverhood FTW chciałoby się krzyknąć :P Fajnie, że animacja się podoba, dzięki za komentarze Panom wyżej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi