zelman Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 @elix pierwsza ładna, druga... pomińmy ten fragment. @Wojzax ######STE!!!! Bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 tak, tylko że w obiekcie koła się kręcą a lufka lata i wygląda to lepiej w ruchu. i z dymem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 wojzax, to miasto jest przekozackie *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 kolejna armata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ta już nie taka super :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 no to pokombinuję z trawą, wodą, zbożem i nowymi drzewkami. Ktoś chciałby na moich grafach zrobić grę? Bo ja wiem, takiego tycoona, albo pixelowego rpg'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 RPG'a! Tycoony to ZUO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Właściwie myślałem o settlersach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 O.o @up eltix Tamta pierwsza-pierwsza była ładniejsza, ale ładniejsza od tej pierwszej-drugiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Wiem, że to niewiele, ale traktuje to jako trening pixel artu ( czy w tym wypadku moge to tak nazwać?). Starałem się wycieniować i zachować proporcje prawdziwego wormsa. BTW: Wiem, że to tylko kilka pixeli ale od czegoś trzeba zacząć no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Cześć Phoenix, właśnie zmarnowałeś jednego posta. Ja też. Dziękuję. na przyszłość staraj się nie dawać podobnych prac na gmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Cześć Wojzax, ubolewam, że zmarnowałem posta, ale trudno. Na przyszłość: nie ukrywaj przesłania pod warstwą ironii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ten worm wygląda śmiesznie, ale jest fajny :P Wg. mnie, nie zmarnowałeś posta, tylko pochwaliłeś się swoim pierwszym wormiaczem :P A czemu ma nie dawać podobnych prac na GMC? Polska wolny kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 no nawet fajny :D mi się podoba jak na pierwsze arcydzieło pixel artu nieźle :) następnym razem dodawaj więcej cieni :thumbsup: taka moja podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Kilka fotek. 1. 2. 3. 4. i na koniec, piesio: 5. Mam nadzieję że przeglądarka wam zredukuje rozdzielczość:) E: Zmieniłem jednak na linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 1. krzywe brwi cienki i za długi nos szpiczaste uszy 2. krzywa twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 1. brwi i uszy takie mają być. nos rzeczywiście cienki 2. w jakim sensie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 te uszy wcale nie są aż tak szpiczaste :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 już nie masz kogo rysować tylko postać z m jak miłość i babke z you cant dance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Akurat pierwszy to Bosak, a druga to zupełnie nieudana Buchowiec (taka ruda, co kiedyś grała w reklamach i w jednym odcinku Rancza). Nie wiem czy ktoś z nich grał w M jak Miłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Wojzax, obie twarze jakieś takie niekształtne, w takim nierealistycznym sensie. Kiepsko pocieniowane i ogólnie brzydkie, choć spodobały mi się włosy u tej dziewczyny na drugim obrazku. Dużo lepiej ci wychodzi pixel art. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Przyznaję bez bicia że ten koleś to zupełne nieporozumienie i nie powinienem go wrzucać. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Phoenix, ten robak nie jest wycieniowany. Nie udało ci się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 <cii> jest dobrze... prawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Nie w moim guście... ale jest super :P Gz, świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 W moim też nie, latynoska, błeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Na pierwszy rzut oka wygląda, jak by była jakaś.. krzywa. Ale tylko takie złudzenie wywołane przez włosy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi