Morro Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Sztucznie, a jednak coś bloomem mi to zajeżdża. Dlatego mi się to podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Jak widać mamy lekki specular chodniku. https://gmclan.org/uploader/3290/drzewka_trawka_v5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Teach me how to do it :D Zwłaszcza jak ten kamień zrobiłeś. PLZPLZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Przecież to k##*@ wygląda jak zdjęcie : l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Zdjęci-a, które klatkują (obecnie) z prędkością 50 fps na sekundę. (przy średnim kompie z 2008 - gf8600mg, 2gb ram, 1,8Ghz 2xrdzeń). Później zarzucę demkiem jak dorobię ..."coś". Na razie skończyły mi się pomysły. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 blooma nie ma, szkoda, bo jest właśnie anty-bloom, czyli zbyt duży kontrast który kole w oczy niestety :/ woda mi starego soullanda przypomniała, fajna :D daj Pan coś mega na pulpit :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 @KubaGM ja bym zmienił albo całkiem wywalił te lilie, nie pasują za bardzo do tego klimatu :) Ale tak ogólnie (bez tych lilii) to bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Wy się nie znacie, kamień jest kulaśny i tyle. :< foch, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Bardziej przyłożyłem się do kamieni (już nie ma tak mocnego cienia/kontrastu). Tym razem większa rozdziałka na prośbę YXE. http://www.gamedev.pl/screens.php?x=view&id=6990# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 dostałeś obiecane 1000 punktów, zacnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 No no.... teraz kamień jest jeszcze lepsiejszy! YAY! Cała praca cudo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 nie cudo, ale widać dobrą robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Kosmos Chociaż tak naprawdę to nie wiem czy to wygląda jak kosmos :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 nie wygląda, za duże te kolorowe plamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Owszem. Mogłyby być mniej widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 mgławica, ale zmień kulistą poświatę na jasnoniebieskie diamentowe blaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Mogę napisać poradnik, jak uzyskać taki efekt w minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Ooo, widze że ktoś pamieta o mojej prosbie o Frostmourna ^^ Albo zrobiles to sam z siebie... Anyway jest zaje** tylko brakuje czegos na tej rekojesci... jakiegos swiatelka czy cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Moje dzieła nie są tak ładne jak panów wyżej ale macie: projekty do W.T.W 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Pierwsze zdjęcia: 1 2 3 4 Wiem, wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Pierwsze zdjęcia: Wiem, wiem. coś ci nie wyszło O.o [image] [image] Hmmm ładne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 A właśnie że wyszło. Zamiast zaczekać 2 min to już zaśmiecasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 A właśnie że wyszło. Zamiast zaczekać 2 min to już zaśmiecasz. Zamiast napisać post jak należy edytujesz już po dodaniu :) 3 i 5 najładniejsze 404 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Bo nie wiedziałem że nie działa. Teraz muszę jeszcze 2 linki naprawić ;/ E: Czwóreczka działa, a piąteczka nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Bo nie wiedziałem że nie działa. Teraz muszę jeszcze 2 linki naprawić ;/ Od tego jest podgląd postu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Wiem ze jest, ale zawsze działało, i nie chciało mi się czekać aż się wczytają, ponieważ jedno waży 1,5mb a neta mam z deka wolnego. E: Nie komentuję już Twoich dalszych wypowiedzi. Nie chce mi się nabijać postów xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Wiem ze jest, ale zawsze działało, i nie chciało mi się czekać aż się wczytają, ponieważ jedno waży 1,5mb a neta mam z deka wolnego. Wiesz, mnie tam rybka, ale hasła jak ?Zamiast zaczekać 2 min to już zaśmiecasz.? możesz zatrzymać dla siebie, zwłaszcza że to twoja wina :) E: E: Nie komentuję już Twoich dalszych wypowiedzi. Nie chce mi się nabijać postów xd Po prostu wiesz że mam racje i brak ci dobrej riposty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 http://profile.imageshack.us/user/darlix/ Kilkanaście fotek mojego autorstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Wstępny pomysł postaci do gry, której jeszcze nawet nie zacząłem :P (na razie jest tylko ten rysunek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi