alwin Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Zrobiłę mjetsz To muj pjerwszy miętsz wienc bondźcie zaje*i*cie krytyczni Możesz pisac po Polsku dzieciaku??? Won na trzepak pod blokiem Jak pisać nie umiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Tak mnie naszło, żeby w końcu coś porysować (pierwszy rysowany dłużej niż 5 minut rysunek na kompie) work in progress jak na razie, dodam jeszcze w tle jakieś cuda później i po prawej stronie ostatnie dwie macki muszę poprawić + jego lewa ręka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Możesz pisac po Polsku dzieciaku??? Won na trzepak pod blokiem Jak pisać nie umiesz. Oj jak słodko. Gimnazjum już wybrałeś? EDIT: Śliczny obrazek ANTY gdyby nie ten hełm nierówny i te dwie nieszczęsne macki po prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 nie wiem jak wy, ale ja nie widzę hełmu... widzę kaczy dziób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 ty to plakatówkami malowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Oj jak słodko. Gimnazjum już wybrałeś? Jeszcze nie, 2 lata przede mną do wyboru gimnazjum, co nie zmienia faktu że pisać po polsku potrafię. Anty masz tablet czy myszką rysujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 widać że pędzlem(jasne że tablet(ja tak myśle)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 widać że pędzlem(jasne że tablet(ja tak myśle)) To że Ty tak myślisz to chyba nie znaczy że to MUSI być tablet? Anty pytam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 tablet copo: mógłbyś bardziej określić co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 hmmm... ja bym najpierw naszkicowal oloweczkiem lekko na kartce, potem pociagną linie mocniej cienkopisem albo dlugopisem, zeskanowal i to obrabial juz w photoshopie czy czym tam malujesz. co do samego obrazka. glowa z oczami za mala w stosunku do tego co masz na innych obrazkach swojego obcaka. polaczenie ciala z mackami jest zupelnie nierealistyczne przez co wyglada jak wycinanka kulturysty ze szpinakiem, jakas strefa przejsciowa by sie przydala, chocby łuski jak u syreny czy cos w tym stylu. a na helmie daj oprocz blinka lekkie odbicue tych rąk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 tablet a nie mówiłem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 wyrzeźbiony w zaschłym sketchupie? no posrałem się ze śmiechu wojzax, śmiechłę z miecza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersaiyan Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Brawo! Idz sie teraz sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 to teraz coś odemnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Wow! Świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 to teraz coś odemnie: Jedyne do czego można się przyczepić to twarz i jej prawy róg nie mam skanera :( ale najpierw sobie narysowalem kontury w psie czarnym, później kolorowałem, później cieniowałem Już skończony chyba, że jeszcze dodam refleksy na hełmie, czy rozbuduje to przejście między ciałem, a mackami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Anty Przypakuj go troche ala coś takiego i dodaj czarny kontur 3pix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 @copoconaco: wow! Pierwszy raz widze fauna-kobiete i wcale nie przypomina Joli R. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Anty Przypakuj go troche ala coś takiego i dodaj czarny kontur 3pix: nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Tak.W ogóle ta twoja praca jakaś kanciasta znając życie pewnie rysowałeś jakimś dużym pędzlem. W ogóle tabletem wykonuj powolne ruchy a z tego co widzę to maziałeś wszystko na ślepo. Edit: zabawa filtrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Tak.W ogóle ta twoja praca jakaś kanciasta znając życie pewnie rysowałeś jakimś dużym pędzlem. W ogóle tabletem wykonuj powolne ruchy a z tego co widzę to maziałeś wszystko na ślepo. Edit: zabawa filtrami Niefajny ten filtr i już zostaw mój obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Co by Ci tu... hm. Rysuj większe prace, później je po prostu skaluj = jakość. Jeśli nie to używaj mniejszego pędzla. Eksperymentuj z kolorami. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 szpaqq- nie masz talentu w niczym. ANtY: twój obrazek roksi, tylko popraw lekko kontury i hełm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 szpaqq- nie masz talentu w niczym.I pisze to koleś który w avatarze ma to, nazywa projekt Mario Bros, a kolejny Al(m)oria bo oryginalności w nim ni kszty. If you say shit, post a link to prove it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Copo, świetne, ale te nogi mi coś nie pasują, takie jakieś wywinięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 tymon: piszę ten post, ponieważ szpaq99 robi jakieś żarty z czyichś prac. Aleś się mnie uczepił:( . Copoconaco: Fajny miecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Nie dokończone, sorry za wysoką rozdzielczość. A teraz burza idzie u mnie więc dokończę i wstawię całe później. Nie mam talentu ale się uczę dopiero :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 proporcje skopane, prawą rękę ma na miejscu lewej i za duży miecz, popraw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Bo miecz trzyma inaczej, nie tak jak zwykle, to było celowe. Miecz, jak najbardziej takiej wielkości miał być, więc o co chodzi? Nie może mieć dużego miecza, musi być mały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Miecz jest zle trzymany. A jego wielkosc wola o pomste do nieba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi