4tk Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ręka ma cztery palce, a tak to spoko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Przecież trzyma czapkę :D A obrazek bardzo mi się podoba i w dodatku jest bardziej podobny niż ci się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ręka ma cztery palce, a tak to spoko ;p no, gratz też to zauważyłem. Kciuk musi trzymać czapke z drugiej strony. czyli, nic dodać, nic ująć. pokaż coś jeszcze... na obrazku widać że propa wychodzi za linie! czy to tak ma być? na pewno rozmazane, ale nie aż tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 co wychodzi za linie? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 zakladam ze czerwony kolor we fladze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Sztylet, rysowany długopisem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 tak, i jeszcze obrazek... a ksiądz ma obdartą dłóń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Rozumiem że na tym obrazku niżej się wzorowałeś? Jeśli tak to bez wahania mogę powiedzieć, że fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 To niżej to jest góra ze zwiększonym kontrastem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 O ile ostrze mi się nie podoba, o tyle rękojeść jest świetna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Mogę zrobić z tego model? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 W takim razie lepiej wyszło z mniejszym kontrastem. Dużo, dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 O ile ostrze mi się nie podoba, o tyle rękojeść jest świetna :D w średniowieczu nie mieli takich zaawansowanych maszyn ostrzących, robili na oko, więc krzywizna nie jest niczym dziwnym :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Nie prawda. Oni robili lepiej niż maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 W zasadzie początkowo nie miała być to rękojeść, ale z dziwnych form geometrycznych rysowanych podczas zadań z matmy wyszło mi coś fajnego. Resztę zwaliłem jak zwykle i całość pocieniowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 kosa. Geometria ostrza spartolona ale jak to zauważyłem już było za późno by to cofnąć ;) no i wreszcie umiem ustawić materiał tak aby wyglądał jak metal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Coś ala Almorowy Demon Staff :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Lepiej zrób coś z rączką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 przecież rączka jest ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 O ile środek ma brzydki błękitnofioletowy kolor trochę za bardzo wtapiający się w tło, o tyle reszta rączki do przełknięcia. Chociaż trochę za prosta, jak kij od szczoty. Chyba niedługo pokseruję sobie parę rysunków zrobionych na biologii, żeby dostać od Was po dupie za to, że takie brzydkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Aż mi wstyd że pokazuję moje obrazki ale pokaże wam ze względów ,że się nad tym sporo napracowałem oto... brzydka twarz tak, tak wiem wygląda jak wyrzeźbiona z mydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Mmm.. Ma swój specyficzny styl, tylko zmniejsz kontrast tych kości policzkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 dobra zajmę się tym i jeszcze spróbuje dać wyżej oczy bo są za nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A tutaj z nudów sklepana grafika w paint'cie do prostego TDS ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 wykasowane kontury obok włosów i przyciemnione kości policzkowe jednak Wojzax ma rację PS.Zakaz kopiowania i przywłaszczania dla siebie EDIT:Jutro jak będę miał czas to spróbuje zrobić Disco Mana zobaczę jak mi to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 tak mi się skojarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jotpe jak skróciłem włosy to przypominał mi Foresta Gumpa haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Wzorowałem się na KubieGm : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Wzorowałem się na KubieGm : Jeszcze dużo ci brakuje :D... KubaGM zazwyczaj używał dużej różnicy w kontraście, co dawało naprawdę fajny efekt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi