LionX Dagger Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Mnie się ten obrazek z matmy podoba :) Tylko to działanie jakieś niespecjalne. Co wy na tej matmie macie? :P Dobra Podejście drugie. Tym razem jest lepiej. Ale kurde znów zapomniałem o irokezie -_- Żebym ja to jeszcze umiał ładnie otexturować. Spróbuję później. No i tym razem zmieściłem się w 332 wierzchołkach i 334 poligonach. Jest już lepiej, ale do oryginału się nie umywa :( masz zrobiłem na szybko w pantcie blueprint crasha może ci się przyda :P Niestety nie mam fotki od boku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 http://files.sharenator.com/Crash_Bandicoo...4-24499-580.jpg znajdź jedną różnicę jakto mówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Propa, nie wiesz o co kaman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 http://files.sharenator.com/Crash_Bandicoo...4-24499-580.jpg znajdź jedną różnicę jakto mówią Oj propa propa wiesz co to blueprint przecież nie napisałem ze narysowałem crasha w tle, narysowałem w pantci linie i punkty (trohe się rozmazały przez jpg) by z nich można było zrobić model, który właśnie sam robie (zobaczymy jak mi wyjdzie :P), ciężko było by postać 3D narysować w paintcie trochę logiki :) edit:Oto co na razie mi wyszło skasowałem już bluprinta bo wszystko przerysowałem co było mi potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 no domyśliłem się. chociaż pierwszy raz słysze o bluprincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Całkiem nieźle wygląda na razie. Czekam na skończonego :P Chociaż ja się starałem bardziej odwzorować model z Crasha 2 i 3. Bo na tym blueprint'cie jest deczko inny. Ale spróbuję później też z niego zrobić. Tu jest model z Crasha 3. Trzeci od góry. http://crashmania.net/?menu=ch&page=crash Tak czy siak mi nie wyszło : P Przydał by się ten blueprint od boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Przydał by się ten blueprint od boku troszkę własnej wyobraźni :) Całkiem nieźle wygląda na razie. Czekam na skończonego :P i proszę skończyłem (brakuje tylko teksturki), nie wiem ile mi to dokładnie zajęło czasu :P vertex:253 tris:467 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 troszkę własnej wyobraźni smile.gif Toż przecież ją włożyłem. Bez niej bym w ogóle tego nie skończył nie mając blueprinta. Ty jej za to włożyłeś aż za dużo :) Ciało niezłe. Aż do głowy. Ten pysk to z całą pewnością nie jest Crasha :D Crash jest jamrajem. Ma raczej ryjek niż taki pysk. :) Ale ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Toż przecież ją włożyłem. Bez niej bym w ogóle tego nie skończył nie mając blueprinta. Ty jej za to włożyłeś aż za dużo :) Ciało niezłe. Aż do głowy. Ten pysk to z całą pewnością nie jest Crasha :D Crash jest jamrajem. Ma raczej ryjek niż taki pysk. :) Ale ładnie. Myślę z jestem bliżej jego podobizny niż dalej :) wciąż bez tekstur jedynie pokolorowany przy użyciu funkcji wetrex paint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Si, si! Ale postaraj się poprawić ten pysk. Obczaj modele stąd: http://crashmania.net/?menu=ch&page=crash Luknij na ten z Crasha 1, 2, 3, CTR oraz Bash. Bo u ciebie to raczej pies niż gryzoń. Dolną szczękę bardziej w głąb, górną spłaszczyć, a nos - kuleczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Myślę z jestem bliżej jego podobizny niż dalej :) wciąż bez tekstur jedynie pokolorowany przy użyciu funkcji wetrex paint pokoloruj brzuch na pomarańczowo zrób pempek i kropki na oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 pokoloruj brzuch na pomarańczowo zrób pempek i kropki na oczach to właśnie będą tekstury których na dziś nie chce mi się robić :P Si, si! Ale postaraj się poprawić ten pysk. Obczaj modele stąd: http://crashmania.net/?menu=ch&page=crash Luknij na ten z Crasha 1, 2, 3, CTR oraz Bash. Bo u ciebie to raczej pies niż gryzoń. Dolną szczękę bardziej w głąb, górną spłaszczyć, a nos - kuleczka. a no fakt ma trochę inny pysk lepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Lepie, lepiej. Ale można by jeszcze tę żuchwę wsunąć. Ona prawie wcale nie powinna wystawać. Jak potem jeszcze tekstury dodasz to będzie cud, miód, malina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Stara sygnatura którą używam na innym forum EDIT:Dodam że została zrobiona w gimpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Nie jest zła, chociaż wysunąłbym Crasha przed efekt szkła może by lepiej wyglądał, render nie jest idealny widać białe ślady, trochę pusto jak na taką dużą sygnę no i oczywiście najnowszy Crash to nie to samo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 To były moje początki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 No i to by było na tyle jeśli chodzi o crasha: Wiem nie jest idealny ale no cóż :) a i zapomniałem rękawic otexturować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 fajny crash zrób rękawice pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 fajny crash zrób rękawice pls Przecież to tylko brązowa texturka na wskroś dłoni a jak widzisz texture tak zrobiłem że już rękawic nie mam za bardzo gdzie upchnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Prawie idealny, niestety ten pysk nadal nie jest taki jak w oryginale. Ciekawe jak by ci poszło robienie innych postaci, np. Neo Cortexa albo Pinstripe'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Prawie idealny, niestety ten pysk nadal nie jest taki jak w oryginale. Ciekawe jak by ci poszło robienie innych postaci, np. Neo Cortexa albo Pinstripe'a :) Wyszła by mi podróba gry crasha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Znalazłem mój nieużyty nigdzie stół z kasyna: Free to use. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Czołg : vertex : 249 triangles : 443 pomysł zerżnąłem z tego obrazka: http://d.facdn.net/art/ipoke/1267093948.ip...ank_-_dirty.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Zrobilem paski hp/mana do swojej gry rpg co o tym myslicie? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 bardzo dobre, arkarius. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Nom bardzo ładne :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 no mogą być (nie lubię takiego stylu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Brzydkie Zazdrościsz, bo sam takiego nie zrobisz :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Zazdrościsz, bo sam takiego nie zrobisz :twisted: . pewnie tak, ale bardziej podoba mi się mój avatar niż takie gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi