Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 hmmm... obawiam sie ze kase ktora wydales na tablet mozna uznac z zmarnowana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 arkamazajlum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 zanim zaczniesz psuc tablet, pocwicz troche rysowanie normalnie, olowkiem, albo kredkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dzięki, ale na prawdę rysowałem już wystarczająco "normalnie" ale zawsze chętnie słucham porad mistrza, więc cisne po kredeczki i kartki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Mogę się czepic jedynie tego, że teksturka dachu wieży jest według mnie zbyt "kamienista". Nie można by było czegoś bardziej dachówkowego? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 w sumie moglbym ale ten kosciolek nie mial dachowek na wiezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Genialne. Tylko portal w głównych drzwiach jest jakiś taki nieoteksturowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 no kosiółek kozacki, wygląda jak żwycem wyjęty z gry na xboxa360 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 No na ps3, czy pieca to nie wygląda, na 100% xbox360, ale copoconaco w jakim języku piszesz grafikę 3d na xbox360 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 OMG dopóki nie przeczytałem komentów, że to jest robione to myślałem, że to jest zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ogólnie to to nie ma antyalisingu, a w realu wszystko ma "AA", wiec ciężko to pomylić z realem (jak na razie ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Morro tak to jest jak sie nie nosi okularów korygujących -6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Sory ale W realu nie mamy kwadratowych galezi : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 6 godzin non stop pracy, deszcz mi zajal 4 z 6 godzin lol. Poxi's Cycle ktores tam. Na zegarku pisze Nigga, jak cos. Jest sporo niedociagniec, ale mi sie nie chce poprawiac. Sry, ale w realu krople nie są dwa razy większe od człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ja to mowilem do Morro, panie Tymonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 hmmm... obawiam sie ze kase ktora wydales na tablet mozna uznac z zmarnowana... Bardziej chodziło mi o to, a nie przyglądałem się szczegółom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Wiem, ale co to ma do rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 To ze ja nie krytykowalem pracy copo, lecz mozg Morro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Morro odniósł się do pracy copoconaco. EDIT Tak, tak. Teraz jeszcze zrób ze mnie idiotę i powiedz, że chodziło Ci jednak o mózg Morro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Porównał ją do zdjęcia, co jest jednak śmieszne i nienormalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Koniec, mam zrypany mózg, bo przypominało mi to na początku zdjęcie. POXI, JEDYNY ZDROWY PSYCHICZNIE! BE MY MASTAH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Koniec, mam zrypany mózg, bo przypominało mi to na początku zdjęcie. POXI, JEDYNY ZDROWY PSYCHICZNIE! BE MY MASTAH! Hah, potwierdzasz swoj sarkazm. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Tymon nie opowiadaj bzdur. Poxi nie pisał, że jego krople wyglądają jak real. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Hah, potwierdzasz swoj sarkazm. : ) Cieszę się, że poczułeś się dowartościowany chociaż na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 @Copo: Pierwsza wersja jest świetna, bo za pierwszym razem rzeczywiście można ją pomylić ze zdjęciem. To kwestia tego zamglenia, jak przypuszczam. Generalnie dobra robota. Fajnie zobaczyć w Galerii coś, co nie jest jedynie kolejnym ciosem wymierzonym w uczucia estetyczne. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Nie mów hop... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi