Xarfron Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 samiec komara :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Przyznam że całkiem niezłe ujęcie. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 taki szybki rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 zeroxbot ja tak samo :P, ostatnio trochę sie podciągnąłem z rysowania postaci więc nie jest źle :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Bardzo ładnie, tylko w prawej ręce ma po złej stronie kciuk (tak wygląda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Oj Copo, Ty kryształofilu jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ładne, choć nie trzeba mieć dużych zdolności artystycznych, żeby takie coś zrobić. Wystarczy cierpliwość :P Copo: Zgadzam się ze Stasiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Copo, twarz skopałeś ;p Chrupek, sądząc po ilości okien - jesteś masochistą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ten kij trochę z dupy, a kryształ wygląda jak członek. Jego prawa ręka też trochę skopana, ale ogólnie nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Malowani przeze mnie łoriorzy kejosu do mojej armii. Słabo mi zdjęcia wychodzą. To trochę lepiej, ale nie zwracajcie uwagi na tego czempiona kejosu, bo nie ja go malowałem, no i nie widać tu płaszczyków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Prawdziwi mężczyźni grają w 40k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Komandor Tau do usług ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 no nieźle !! kurde żebym ja taq umiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Prawdziwi mężczyźni grają w 40k. Prawdziwi mężczyźni oddają się w służbę kejosowi, ale temu nie 40tkowemu. :P 40k ma pedalskie okrągłe podstawki (nie wiem czemu pedalskie, ale musiałem coś napisać :sp_ike: ) Edit: Tau jest fajne, ale tylko w 40k Dawn of War (mam na myśli gre na pieca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A nie prawda, bo właśnie w DoW'ie Tau się zrypanie gra. Taka rasa do obrony... Kejos lepszy :D Albo Nekroni, Siostry Bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jak grasz na Montku, czy jakoś tak to obronna i można w sumie wszystko przetrzymać, dobrze się w parze nimi gra, ale można też pocisnąć zamiast tych składanych mechów budować te pojedyncze, zwyklych żołnierzy itp i czołgi i też na atak nie najgorzej, ale wiadomo, że typowo na atak to Krooci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zero nie miał czasu dokończyć ich to ja je dokończyłem i oto efekt pracy : Edit : Jakby ktoś mógł to by poprawił tą największą góre po prawej stronie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Przypomina mi arenę do Wormsów =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Faktycznie mi też D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Concept bossa #2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 tragiczny >: o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Szpaq: No i patrz jak se dobrze poradziłeś :D i co takie trudne? Crack: Dziwnie wygląda. to na dole to nogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Plecy, tym razem nie chce mi się tego przerabiać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Szpaq: No i patrz jak se dobrze poradziłeś :D i co takie trudne? Crack: Dziwnie wygląda. to na dole to nogi? ręka <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ręka <_< W takim razie pozwól, że zacytuję: tragiczny >: o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 W takim razie pozwól, że zacytuję:twój też D: nie mówię, że jest ładny albo coś, tylko to jest concept dla grafika, żeby wiedział jak wykonać postać :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja po takim koncepcie nic bym już nie wiedział = ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja bym narysował wielki kokon z okiem i uchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi