Farkraj Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 mrrr jak widzę takie grafiki już TDS'y w głowie widzę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ja vs skaner podejscie drugie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ja vs skaner podejscie drugie: Kurde copo, ty jak coś dasz to potem spać nie mogę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Proba zrobienia na jednym linearcie kilku różnych stylów (i kolorów): Który według was jest najlepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ten taki nieboeskawy :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Czym to narysowałeś? Cienkopis, marker do płyt (xd) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 czarny dlugopis pentela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 długipis granatowy EDIT: aaa, zmylił mnie odcień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 efekt uboczny podkrecania kontrastu - zalatuje niebieskim tu i tam, nie chcialo mi sie odbarwiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 czarny dlugopis pentelaŻelowy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zabawa kontrastem, drogi Kraku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 concept art bossa do Miniss. Później poprawię długopisem xd (Wiem, prawa ręka za chuda i dziwnie trzyma miecz. poprawi się.) Poprawiony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 lepiej bylo zostac przy olowku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 lepiej bylo zostac przy olowku :o nieźle. Zaraz narysuję drugi concept ;D BTW. daj następny kursik z kolorowaniem takiego cacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 warstwy+filtry+blending na osobnej warstwie dodajesz kolor, na osobnej cienie. czasem zabawa filtrami na tych warstwach daje ciekawe efekty. ale to trzeba samemu sprawdzic. a wlasciwie przetestowac na wszystkie sposoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Lol Copo świetna grafa :*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Phoenix: autoportret? nobody: za gruby trochę w pasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Normalnie Warlock z World of Warcraft :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dawka: --> http://pix.motivatedphotos.com/2009/5/10/6...blefacepalm.jpg To jest ŚMIERĆ świata dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 O widzę, że tu nie tylko ja czytam świat dysku :D Ale chyba powinna mieć puste oczodoły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 O widzę, że tu nie tylko ja czytam świat dysku och... "czytam" - chyba nie bardzo, to jest ON, nie ona. i raczej powinno się MU coś tam jarzyć w oczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Phoenix: autoportret? Niet Copo znów za****sta graficzka :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Oj przepraszam :P Jakoś odruchowo piszę o śmierci jako o płci żeńskiej. Nie czytałem "Kosiarza" więc nie byłem pewny, ale teraz widząc okładkę na internecie muszę przyznać Ci rację. Przy okazji wiem skąd zaczerpnąłeś inspirację :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Copo ty się uczysz rysując sam (bez szkoły), z książek, czy jesteś na jakimś kierunku w szkole/ na studiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dzięki informacjom podanym mi na pw przez Crackkka narysowałem mu lepszego concepta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Copo ty się uczysz rysując sam (bez szkoły), z książek, czy jesteś na jakimś kierunku w szkole/ na studiach? Człowieku, myślisz że ktoś Cię nauczy robić takie rzeczy od ręki? Trochę czasu własnej pracy i gwarantuję że będziesz lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi