Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Warfog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Wywal dithering, nie pasuje do pojazdow i reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mapka spoko :) A co do Wojzaxa to potwierdzam to, co napisał Poxipol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie wywale, bo mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zostaw, mi się podoba taki styl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 O, em, dżi. Jedyna rzecz na tym obrazku co posiada dircośtam to budynek. Btw. good work. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 I wlasnie o to chodzi. Zbyt duza na jedyna rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ale to jest imitacja krągłości kształtów budynku i stylizowanie na cegły jak w piramidzie, więc bez ditheringu tego nie zrobię. A nie pasuje Ci do grafik pojazdów, bo są metaliczne i prostokątne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Harv: Krawędzie nie są "złagodzone", przez co całość wygląda tak właśnie kanciasto, ale cieniowanie wporzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Co ty gadasz ZeroXbot bardzo fajny rysunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 IMO krawędzie takie mają być właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ale kontury w niektórych miejscach są za grube co nieestetycznie wygląda. Pozatym, kto powiedział, że ten art mi sie nie podoba? Dam także swoją nową prackę (kameleon w zawieszeniu :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Postanowiłem wrzucić tu też coś od siebie. To moje prace malarskie/rysunkowe sztuk 1 z 1-szej klasy Liceum (Obecnie zdałem do 3) - olej na kartonie - ołówek na kartce (napis po prawej na dole to dedykacja dla dziewczyny, zdjęcie to kadr, więc nie sugerujcie się, że moje imię zaczyna się na "Sandr" :jezor: ) - tempera na kartonie. (I kawałek podpisu na dole) Spróbujcie oglądać to pomijając znaki wodne. Nie są one częścią ekspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Nie wiem po co dales znak wodny, az tak pro to to nie jest. IMO pierwszy rysunek taki fajowy jest : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Na górze jedna linia jest podwójna, ale tak miało być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Nie wiem po co dales znak wodny, az tak pro to to nie jest. IMO pierwszy rysunek taki fajowy jest : ) To, że to nie jest "pro" to ja wiem. Po dwóch latach dla mnie to raczej jest bardzo średnie, ale na kompie niestety nie mam zdjęć najnowszych prac. Znak wodny bo nigdy nie wiesz komu co się spodoba i kto zechce tego użyć. Zawsze dla pewności można dać. Nawiasem mówiąc pierwszy rysunek na podstawie książki która mi się podobała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Według mnie najlepszy jest obrazek #2 Jypy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zawsze dla pewności można dać. http://eportal.boo.pl/upload/file.php?id=D...2_lolhacked.png Na szybko usunięte. Wiem, spaliłem tam gdzie było pierwsze "e" ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Chciałem zasięgnąć opinii innych czy wygląda to dobrze czy trzeba coś dodać czy może nawet i usunąć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 http://eportal.boo.pl/upload/file.php?id=D...2_lolhacked.png Na szybko usunięte. Wiem, spaliłem tam gdzie było pierwsze "e" ;x Ale chamstwo -.- To następnym razem walnę różowe, czcionka 86, na całość obrazka z małą przezroczystością. Zobaczymy co wtedy zrobisz :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jedynie Ci udowodniłem, że znak wodny wcale Ci "pewności" nie daje :P A różowe możesz dać, pobawię się :D Ed: Lol, bym zapomniał. raperr: Usunąć xd ? Jedyne, czego się mogę przyczepić, to kafelki/płyti/co tam chcesz - jakoś, głupio wyglądają. Za małe są, albo mają zbyt wyraziste teksturę - nie wiem, ale jakoś, nie pasują mi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jedynie Ci udowodniłem, że znak wodny wcale Ci "pewności" nie daje :P A różowe możesz dać, pobawię się :D To oczywiste, że znak wodny nie daje pewności, ale zawsze może utrudnić i zniechęcić kogoś kto chce skopiować. A co do raperr. Moim zdaniem porządna grafika do gry top down. Może tylko szare skrzynki zbyt się wybijają, może bardziej je stonować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 @Jypy: trzeba było zamiast przeźroczystości dać blura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 rapper, w miarę fajne, ale jakieś to takie wszystko płaskie. Docieniuj i daj większy kontrast między cieniami. @EDIT: Próba mikrofonu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 mikrofonu :D ? Fajny, ma taki swój unikatowy styl. Żeby tylko to było bardziej kształtne, bo broń jest wprost tragiczna... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 No i głowę ma nieco za dużą. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 raperr: Trzeba poprawić kafelki. Te są za bardzo wyraźne i rzucają się w oczy. Zlewają się z resztą. Mógłbyś zrobić jakieś proste żeby zbytnio nie przykuwały uwagi. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 rapper, w miarę fajne, ale jakieś to takie wszystko płaskie. Docieniuj i daj większy kontrast między cieniami. @EDIT: Próba mikrofonu: Jaki mikrofon masz? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Pierwsza strona komiksu: Kontynuować? Tak Stasiu, wiem że ma infantylną fabułę. Nie Stasiu, nie zmienię stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi