Tymon Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Tymon: Nie ma to jak fachowo zrecenzowana praca, co nie :P ?Są i tacy którzy produkują się na 3 strony na temat ułożenia jednego pixela, ale to na pewno nie u mnie. Jakby było do czego jeszcze pisać recenzje... to wtedy bym ją napisał. Po prostu po kilkuminutowych pracach trudno coś więcej powiedzieć niż "brzydkie/ładne". Jeśli chcą to mogę oczywiście napisać co jest nie tak, ale obawiam, że może to się skończyć dla nich niezbyt dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Tak mi sie nudziło i sobie zrobiłem o takie "Badziewie" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nawet ładne. Raczej nie ma praktycznego zastosowania, ale estetycznie wygląda chociaż. Tylko rękojeść trochę dziwna... :P Jakby było do czego jeszcze pisać recenzje...Już nie przesadzaj... mamy na GMC tyle nowych gier, zwłaszcza w zapowiedziach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 jakies kolory moznaby dodać. ale ogólnie nie różni się od przeciętnego sworda heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Już nie przesadzaj... mamy na GMC tyle nowych gier, zwłaszcza w zapowiedziach :)Właśnie. ZWŁASZCZA w zapowiedziach. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 ja sobie zrobiłem raz dom w rzucie izometrycznym na podstawie prawdziwego(bez kopiowania!!)<br/><br/>robiłem go 4h(trochę mały) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Masz talent do pixelartu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 scale = 10% i voila - na kalkulatorze to robiles ze az 4h to zajelo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 w cpp ustawiał po pixelu XD nice one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Akurat pixelowanie w C++ jest całkiem interesujące. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Prawdziwi pixel artowi mistrzowie właśnie w ten sposób tworzą swe arcydzieła. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ja sobie zrobiłem raz dom w rzucie izometrycznym na podstawie prawdziwego(bez kopiowania!!)<br/><br/>robiłem go 4h(trochę mały) OMGOMGOMG! :P Widać, że znalazłeś jakiś domek i zeskalowałeś, i po co ci te <br/> o_O od kiedy masz internet? :] @damian: w czym rysowałeś? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 W paincie xDD a potem dałem efekt i wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Damianowy miecz wyglada jak wyciety z gry jakiejs, dziwny gradient i zbyt "realistyczne" cieniowanie jak na painta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Pixel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Pixel. Wiem ze slabe ale nie mialem czasu na dokladniejsza prace w paincie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Pablo - To Tymon. On jest zdolny do wszystkiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 zauważyłem dithering na pracy podanej przez Tymona, więc nie rób z siebie Pablo g... [edit] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 kliknijcie żeby zobaczyć sam obraz bo jest trochę pomniejszone i psuje się jakość :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Wiem ze slabe ale nie mialem czasu na dokladniejsza prace w paincie :/ WIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 WIP. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW juz myslalem ze jestes gorszy od Vitala, a tu sie okazuje ze po prostu zadko cokolwiek wstawiasz :) I love the hair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Nie, ja już nie pixeluje. Ta praca nie jest moja i to chyba oczywiste - choćby dlatego, że to nie mój styl. Dałem ją tylko jako przykład. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Widać, że znalazłeś jakiś domek i zeskalowałeś, i po co ci te <br/> o_O od kiedy masz internet? :] po pierwsze to wcale go nie zeskalowałem a poza tym to te <br/> to jest w html'u akapit ty wszystko wedzący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Nie, <br /> to nowa linia / łamanie linii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 EEEE, juz cie nie lubie Tymon :( Czyli prawie jak plagiat :) a mi warna wstawiles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ciekawe, ile czasu gościowi to zajęło. Bo włosy wymiatają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Poxi, ale ja nie napisałem, że to moja praca. :P No i nie wiem, autor nie napisał ile mu to zajęło. Tak czy inaczej efekt zadowalający, nie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Tymon, mówiłeś że nie masz talentu do niczego :( E: nie przeczytałem wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Znaczy mam do wszystkiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Cholibka, to jest ######aszcze ;O Szkoda ze nie Twoje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi