Xarfron Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Nom to tak ogólnie fajne, tylko trochę ta animacja o niczym. ćwicz, ćwicz. :) Mam małe co nieco dla was z mojej lodówki. smacznego.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Dla mnie to chyba nie, ale wypowiem się; mam tak wolnego neta (skończył się transfer, że twój GIF nie chce mi się załadować, ocenię jak mi transfer zresetują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Mgłę? W gm użyj particli i zrób screena, potem w gimpie daj przezroczyste tło. Tak naprawdę to robię w ac3d a blendziu teksturuję bo blendź jest dla mnie zbyt skomplikowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Anty weź spróbuj coś większego zrobić, a może animowanego. Chciałbym zobaczyć, bo o jest ładne ale słabo to widać D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Poxi, nawet dobre, ale trochę wykracza poza granice mojej percepcji, no i tracić na to 6 godzin to DUŻA przesada. Tyle rzeczy można zrobić przez ten czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 szpaq nie będzie większych bo takie ograniczenia do gry, i tak lewdo na ekranie się całe armie mieszczą ;) Makary nie korzystam z gma, chodziło mi o animację gry, a nie statyczny obrazek, no ale nic. BTW w poniedziałek będę miał tablet to coś będę tworzył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 - ork berserker to już ostatnia jednostka z hordy, a teraz pierwsza jednostka z armii elfów: - elfi druid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Hmm... skoro berserker to powinien odrzucić swoją obronę na rzecz ataku. To dlaczego on ma tarczę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Bo tak fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Taki obrazek sobie narysowałem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Mam kilka zastrzeżeń :D 1. Aureola wygląda jak by to był owal przybity do drzewa. 2. Krew za daleko pada (od słupa do tam gdzie jest krew jest kawałek, a przecież spada w dół) PS: To po prawej to twój podpis? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Skrzydła przypominają mi te pierwsze modele aeroplanów, które się rozpadały po osiągnięciu wysokości 10 centymetrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Krew jest prawie czarna, a te piora wygladaja jak papierowe samolociki, srsly pierwsze skojarzenie. Ta aureolka też słabo, ale ogólnie to nieźle. EDIT: o tym podpisie to już chyba była kiedyś dyskusja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 2. Krew za daleko pada (od słupa do tam gdzie jest krew jest kawałek, a przecież spada w dół) Krew nie jest za daleko bo serce jest przed krzyżem a nie przybite do krzyża 1. Aureola wygląda jak by to był owal przybity do drzewa. Wiem że tu faila zaliczyłem nie narysowałem jej perspektywiczne względem reszty fotki EDIT: o tym podpisie to już chyba była kiedyś dyskusja tak i jak już wspominałem nie zmienię go :] a te piora wygladaja jak papierowe samolociki, srsly pierwsze skojarzenie. Nie przesadzaj tylko jedno piórko tak wygląda Skrzydła przypominają mi te pierwsze modele aeroplanów, które się rozpadały po osiągnięciu wysokości 10 centymetrów. Bo tak jak tamci nie umieli ich budować tak ja nie umiem ich rysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 PoxiPol, czy ty to naprawdę robiłeś 6 godzin, tak na poważnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 - driada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Up, tak, animacja na prawde nie jest latwa. 1 klatka deszczu zajmowala mi 15 minut, reszta tk po 5 minu 1 klatka kak nie mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 stara wersja Niedługo minie 28 miesięcy spędzonych na ziemi niczyjej, Dwadzieścia osiem długich miesięcy spania w błocie i jedzenia podłej żywności z zardzewiałych puszek. Od pięciu tygodni nie mamy kontaktu z dowództwem i od dawna nie dostajemy ani leków ani żywności. Najgorzej przeżywa to nasz doktor. Odkąd dostał tego paskudnego zakażenia dziąseł nie może mówić i codziennie wymiotuje różową breją z krwi, czarnych fragmentów dziąseł i zębów. Jeśli ten stan przeciągnie się parę dni więcej, obawiam się, że czeka nas kolejny w tym miesiącu pogrzeb. Stan Steffa się ustabilizował, ale nie sądzę, by do świąt był w stanie wziąć do ręki karabin. Zresztą, amunicji i tak nie ma. Do tego ta pieprzona mgła. Tak gęsta, że trudno odróżnić dzień od nocy. Hein twierdzi, że to ta stała wilgoć przyczyniła się do uszkodzenia radia. Moim zdaniem to on zniszczył urządzenie, chcąc nam oszczędzić złych wieści z centrali. Ataki wroga są już bardzo rzadkie, chyba się wycofują na wzgórza. Oznacza to tylko jedno - gaz bojowy. Nie znamy dnia ani godziny. Modlę się tylko, żeby śmierć przyszła po mnie podczas snu.+animacja wyrywania sobie zęba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Japan fajowskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Txt fajny, ale na tym obrazku to trzeba się sporo przyglądać, żeby obczaić co tam jest, a i tak nie jestem pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Za duże powiększenie i niefortunne położenie karabinu. Teraz lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Flying head lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Tam za nim jest jakiś namiot, czy jak i w środku kolesie przy ognisku, ta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Nie lol, są w okopach. To "ognisko" to ciało na noszach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 No dobra, ciało już widzę, ale czemu na środku jest tak jasno, tam z przodu chyba są te śmieszne rzeczy co są nad morzem do blokowania fal, a z tyłu ciemno nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Na środku jest jasno, bo to okop. Japan po prostu zrypał kolorystykę, w środku powinno być ciemniej, a po lewej nie zrobił ścian okopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 O kurr, już to widzę !! Olśniło mnie:D PS. obczajcie nowy avek :) - chochlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 PoxiPol, przykro mi, ale po obejrzeniu tego obrazka i przeczytaniu, że robiłeś to 6 godzin, można jedynie stwierdzić, że jesteś urodzonym niegrafikiem :< . Sry. Japanstache, nie rób animacji w GM'ie, bo takowe nie zapętlają się. Chyba, że zrobiłeś tak specjalnie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 6? Bite sześć godzin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 6 godzin non stop pracy, deszcz mi zajal 4 z 6 godzin lol. Tymon, umiesz czytać, nie ? :P Myślałem, że on żartuje, no ale cóż... Oprócz odradzenia PoxiPolowi dalszego rysowania / malowania, nie można nic zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi