starhedgehog Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Proszę : Zwykle daję w rozmiarach 500x800 pixeli ,więc na ogon nie starczyło miejsca - trzeba było rozszerzyć obrazek XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 soniclol. A postać wygląda zbyt płasko. ed: i wydłuż nieco prawą nogę. Bo z tak ustawionymi łapami wygląda jeszcze bardziej płasko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 :/ wiem beznadziejnie mi wyszła praktycznie nic nie widać bo zwykłym telefonem robiona a aparatu nie mam :( i niestety drugiej próby nie będzie bo statystów już zjadłem XXD Uwag fotka od 18 lat w zwyższ żelowe misie party : http://www.gmclan.org/uploader/634/1226021...r_gumy_bear.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 :/ wiem beznadziejnie mi wyszła praktycznie nic nie widać bo zwykłym telefonem robiona a aparatu nie mam :( i niestety drugiej próby nie będzie bo statystów już zjadłem XXD Uwag fotka od 18 lat w zwyższ żelowe misie party : http://www.gmclan.org/uploader/634/1226021...r_gumy_bear.jpg Nie wstyd ci tak molestowac gumowe misie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie wstyd ci tak molestowac gumowe misie ? Nie sami się zgodzili poza tym ja ich nie molestowałem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 sonic, patrzac od prawej, idzie ladnie, ladnie i... bleeeughuaghuagh, sie rozciagnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 starhedgehog, ile siedzisz przy jednej takiej pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 starhedgehog, ile siedzisz przy jednej takiej pracy? Około godzinę ,jak przy paincie .Na kartce najprostrze rysunki wychodzą poniżej pół godziny .Dla mnie ważniejsze jest razej nastawienie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 : # Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 PoxiPol - Nawet fajny efekt uzyskałeś. Podoba mi się obrazek - ma to coś :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Heh, nawet bym nie pomyslal, ze sie komos spodoba! thx Iks De Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Hm. Mi się w sumie też podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Wow, moja pierwsza grafika która się komuś podoba! wżyciu bym nie pomyślał że tego dożyje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Finałowa wersja sketchu : A do artu PoxiPola - Jakieś amatorskie to ,środkowy shading ,ale ma w sobie to coś - 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 : @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 PoxiPol - To już lepsze ,nie wiem czemu .... chyba dlatego ,że ten drugi art ma dla mnie SENS . 4/5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Starhedgehog - wczescniej nie widzialem tego twojego obrazka, jest ok tylko czemu on tak na twarzy po prawej dalej wyglada ladnie ladnie a potem sie rozciaga xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Takie se .Ray (pomarańczowy) mi wyszedł tak sobie ,Mina (z fioletową czupryną) ,Silver (srebrny) i Predator Hawk (niebieski) źle ,a Crystal-La (fioletowa) chyba najlepiej .Liczby przy "kwadratach" z wymienionym postaciami oznaczają liczbę użytych kolorów w danym spricie .Osobno jestem ja sam ,już w formie jeżo-kameleonowej :jezor: .To oczywiscie edity ,oryginalne są na niebieskim tle .Crystal-La została zrobiona 1-2 dni temu ,a pozostałe około 2-3 tygodnie temu - po prostu zapominałem hurtowo dać do galerii grafik XD. Proszę o krytykę :EPICFAIL: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 starhedgehog, to ja radzę siedzieć po kilka godzin. Najlepiej po 3-4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Tymon, a moglbys moje ocenic :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Nie. Nie mógł bym. Ja wiem, że jesteście młodzi i nie macie wyrobionego poczucia estetyki, ale błagam. Nie w ilość, a w jakość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 to co tutaj dorobic, tak z pol godziny na 1 siedze, i dalej jest cos nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Zrobione dzisiaj . Zrobione tydzień ,2 tygodnie temu . E:Oooo widzę ,że nikt nie komentnął ,to i dobrze - idzie porawka ze szyją : E2:Usunąłem zbędny kolor i porawiłem ramię ,chyba jest lepiej : E3:And again ... E4:A takie se jeszcze wyskrobałem - specjalnie dla zycha : E5:Mam nadzieję ,że ostatni ,zaczniecie komentować i nie wiem ,co dalej będzie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Pierwsze próby z tabletem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Kuba: niezłe, ale takie jakieś, no dziwne. Rękojeść powinna być prosta ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Nie czepiaj się. Mi się tak podoba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Najbardziej do gustu przypadło mi cieniowanie :) Całkiem ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Też chcem tablet! Jaki masz? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 GENIUS G-PEN F610 =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 No no, Kuba - Genialnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi