Thobby Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Paqoo, nie łatwiej byłoby ci zrobić acc managera? Wg. mnie wygodniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jest acc maker. Już prawie wszystko działa jak należy. OTS-a odpalam 1 stycznia. Podam jeszcze szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 OTS jest już online! Zapraszam wszystkich Tibijczyków z Gm Clan! :D fallen-ots.no-ip.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie obraź się ale twój ots jest po prostu denny. Newsy typu "w sobotę ots będzie uruchomiony już o 8 rano" i płacenie ~5zł za 200 assasin starów to jakaś kpina. Ile graczy w ogóle się zalogowało 100? Z góry widać, że zależy Ci tylko na zarobieniu kasy jak najmniejszym kosztem. Z resztą nawet nigdzie nie mogę znaleźć informacji co do serwera a liczba graczy online 3 zrzuca z nóg. Wystarczy trochę profesjonalizmu i poświęcenia, a liczba graczy znacząco się powiększy. Konkursy na tutora to już w ogóle śmiech na sali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 W ten sposób zarobiłem na sprzęt dzięki, któremu ots będzie działał codziennie od 7 do 22. OTS powstal dosyc nie dawno. Nie wymagaj nie wiadomo czego. Zreszta sporo zrobilismy! Zdarzało się, że logowało po 15 osób :) Nie oceniaj książki po okładce panie Will. Zalogowałeś się na ten OTS? :D Mamy stałych graczy... To już sukces :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zdarzało się, że logowało po 15 osób Oh wow, to już prawie poziom strzelanek online~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Masz na myśli tych we flashu, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 W ten sposób zarobiłem na sprzęt dzięki, któremu ots będzie działał codziennie od 7 do 22. OTS powstal dosyc nie dawno. Nie wymagaj nie wiadomo czego. Zreszta sporo zrobilismy! Zdarzało się, że logowało po 15 osób Nie oceniaj książki po okładce panie Will. Zalogowałeś się na ten OTS? Mamy stałych graczy... To już sukces :> Grałem już na tylu ots, że wiem co pisze. Zdarzało się być gm. Grałem ostatnio na ots co powstał gdzieś w grudniu a w godz ~19 po 150 osób online. Nie robi się pacca za kasę bo to nie real. Nie daje się tuta połowie serwa za rl kasę bo to już komedia. Pewnie mogę sprawdzić, ale sorry nie wiem na jaką to wersje tibi. Normalnie takie rzeczy wyrzuca się na widok bo to ma duże znaczenie dla kogoś kto wpadł na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Will nie chce mi się z tobą gadać. Mój OTS jest mistrzowski. Masz jakiś problem to idź na ots-a gdzie rozdają gm-y i jest exp x3000, a autor ots-a to jakiś dzieciak 14 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Samouwielbienie Chłopak Ci tłumaczy w jaki sposób mógłbyś znaleźć więcej graczy i daje kilka odpowiedzi to wykorzystaj to. Chyba że chcesz się zatrzymać na 10 playerach online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie potrzbuje jego rad. Zawsze sam rozwiązuje swoje problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No pewnie. Wystarczy przejrzeć Twoje ostatnie tematy jak chociażby ten. Dobra widzę, że niezbyt dobrze przyjmujesz czyjąś krytykę. Już się zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A plajerów na otsie wciąż tyle ile widziałem nagich kobiet w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie potrzbuje jego rad. Zawsze sam rozwiązuje swoje problemy. A rób sobie co chcesz, przecież nie każe Ci nic robić z granatem przy głowie. Mi to w sumie wisi co Ty zrobisz, chciałem dać kilka prostych rad i tyle. Twój ots w końcu (z obecnie 1 osobą online). Masz jakiś problem to idź na ots-a gdzie rozdają gm-y i jest exp x3000, a autor ots-a to jakiś dzieciak 14 lat. Właśnie opisałeś swój ots(bez tego expa) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Może jeszcze nie wie jak się zmienia expa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zrób server do wowa lepiej Nie było mnie ,więc teraz to napisze. Jedyny mądry post!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zrób server do wowa lepiej +1500100900 +milionpięćsetstodziewięćset A tak w ogóle zobaczymy za kilka dni ile będzie miał "plajerów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 +1500100900 +milionpięćsetstodziewięćset A tak w ogóle zobaczymy za kilka dni ile będzie miał "plajerów" na pewno troszkę więcej. fallen-ots to nazwa już nie istniejącego dość popularnego ots'a pod którego on się podpiął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Teraz serwer jest offline. Wspaniała dostępność serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 na pewno troszkę więcej. fallen-ots to nazwa już nie istniejącego dość popularnego ots'a pod którego on się podpiął... Nazwa jest całkowicie adekwatna, ja bym nie zmieniał :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zdarzało się, że logowało po 15 osób :) Nie wiem czy kojarzysz może Drans OTS. Otóż, po starcie udało nam się uzyskać 100 osób online, po kilku dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie wiem czy kojarzysz może Drans OTS. Otóż, po starcie udało nam się uzyskać 100 osób online, po kilku dniach. phi, a atlasOTS którego admina znam i sam miałem tam swojego czasu GM'a, i na właśnie jego potrzeby powstał tau-acc maker carbolymera. tam na starcie już było 150 osób i był dedykowany serwer specjalnie pod bardzo wymagające aplikacje. bodajże 1000 zł na miech płacił, a profit miał dość spory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zależy czy się dobrze wyczuje się target. Z tego co pamiętam, sam Carbolymer był adminem na tym OTS : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zależy czy się dobrze wyczuje się target. Z tego co pamiętam, sam Carbolymer był adminem na tym OTS : P no bo byliśmy. do tego mieliśmy tam takiego ######stego programistę C++, ale był zarozumiały w hooy^3... pokłóciłem się z nim i odszedł ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi