Nobody Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam :) Mam mały problem z przeglądarką Mozilla Firefox 3.5 Otóż wszystko działa w porządku dopóki jej nie wyłączę. Proces nie zamyka się i gdy chcę ją otworzyć drugi raz - nie da się. Muszę sam zabić proces firefox.exe Czy ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem? Reinstalacja nie pomogła i zbędne są mi komentarze typu "Firefox sux, zainstaluj Operę". EDIT: Dla ścisłości, korzystam z Windows7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Aaaaaa, chyba wiem o co chodzi, czsami chyba też tak mam, masz 2 wyjścia: Poczekać chwilę (20 sekund) Włączyć Menedżer Zadań Windows -> Procesy -> Firefox.exe -> Zakończ proces Chyba o to chodzi :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Muszę sam zabić proces Włączyć Menedżer Plików -> Procesy -> Firefox.exe -> Zakończ projekt dobre, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zakończ proces xD I Menedżer Zadań Windows :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 roces nie zamyka się i gdy chcę ją otworzyć drugi raz - nie da się. Muszę sam zabić proces firefox.exe Czy ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem? Włączyć Menedżer Plików -> Procesy -> Firefox.exe -> Zakończ projekt napisał, że to już robi, nie chodzi, że źle napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Chociaż jeden czyta ze zrozumieniem :P Chodzi mi o to, żeby nie musieć tego robić. Dodam, że korzystam z Windowsa 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Pozostaje nie wyłączać :) Po "wyłączeniu" tego firefoxa zmniejsza się chociaż o trochę jego zużycie ramu czy zostaje takie samo? Mi się czasem tak zdarza, jak zamknę ff i natychmiast go otworzę, ale to jest max 3 sek i działa, więc raczej powód inny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja tak miałem w Firefoxie jeszcze za czasów wersji 3.0, a nawet 2.0, więc to raczej jakaś wina tego programu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Spróbuj czy 3.6beta ma ten sam błąd. http://www.mozilla.com/pl/firefox/all-beta.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Wciąż było to samo, ale znalazłem przyczynę problemu. Dla szybszego uruchamiania Firefoxa zainstalowałem Firefox Preloader i to on uruchamiał mi jego proces, przez co przeglądarka nie chciała się włączyć :P Mimo wszystko dzięki za pomoc i odradzam instalowanie tego preloadera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jak chcesz mieć szybko i nie potrzebujesz wodotrysków, zainstaluj Google Chrome. Ja korzystam z niego na laptopie bo jest o niebo szybszy przy słabszym sprzęcie na baterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Laptopa mam dość szybkiego, po prostu chciałem usprawnić trochę tego Firefoxa :P Mimo wszystko dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi