XxMichałxX Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Udało mi się przyspieszyć neta teraz dużo lepiej działa, postawiłem serwer do Almory 0.7.6 i teraz szukam testerów, którzy by wbili i powiedzieli czy są lagi, czy też ich nie ma i jak się gra. Jeśli ktoś w ogóle wejdzie to serwer będzie stał do końca dnia, natomiast jeżeli nie będzie lagów, i będzie grać conajmniej 5 osób to serwer będzie stał bezprzerwy. edit: znaczy, że jak nie będzie lagów, i będzie grać conajmniej 5 osób to założę nowy serwer, poustawiam wszystko, zorganizuje etc. Hamachi: Sieć: Serwertest Hasło: astp IP: 5.118.171.64 Pozdrawiam, i mam nadzieję że ktoś wejdzie i przetestuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Listopada 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Po co zakładasz kolejny temat? Warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi