OsamodasxD Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 No to daje kolejne 2 screeny juz z przeciwnikami (jak narazie bez tla bo elemenety sa jeszcze w fazie testow) jeszcze nie wiem kiedy wydam demo, ciagle cos mi wpada do glowy zeby dodac to do gry itd. A tak btw. to mam jeszcze 8 terenow do narysowania :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KTF na 100% Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ataki wyglądają fajnie, ale chyba zbyt mocno. Niejeden bohater gry by chciał mieć taki Ulitimate. W dodatki co tu wszędzie pełno tych gwiazdek i niebieskiego? Pewnie przez to napieprzanie na swoim Facie masz oczy wypalone i widzisz niebieski jako losowe kolory i myslisz, że jest ładnie i kolorowo. Zresztą mózg też pewnie ci się trochę podtopił i dlatego narysowałeś takie tło... Wygląda jak zabawy dziecka z Logokomeniuszem. Przeciwnicy... w ogóle nie pasują do cesarzowej... albo Ona nie pasuje o całej gry. Inny styl i inne wszystko. Loadingi: nie dość że pomysł zerżnięty z Red Alerta 3 to jeszcze ta laska na obrazku. Zasada "Lets show some boobs"? Może. Ale moze też to też przez ten podtopiony mózg, który zaczął zamieniać się we fluor, który ze względu za swoją kwasowość przeżera ci się przez trzewia, co może być też powodem twoich problemów z oczami (2 teoria) i musisz zająć mózg czymś nieograniczającym wyobraźni... <_< Ogólnie gra zapowiada się średnio, jest sporo niedomówień i niedopasowań... :sp_ike: Jak na razie to tak pośrodku 1,5/5. Keep it up to może podbijesz do 2 jak zmienisz wszystko poza Main Ulti... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 No, dawno nic nie pisalem wiec teraz daje wam screeny juz z praktycznie gotowego dema: Od poniedzialku mam ferie wiec postaram sie zrobic juz demko. Zostalo mi jeszcze sporo pracy (zrobic questy, kombosy i takie tam) ale glowny ogol i zarys gry jest gotowy - teraz idze z gorki :D Jedynie co jeszcze dodam w zapowiedziach przed wydaniem demo to jakis 2-3 minutowy gameplay, potem temat bedzie sluzyc jako newsy z pelnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 farciarz a mi się dziś kończą :angry: no i od jutra na autobus trzeba biec teraz aby do Wielkanocy a potem jakoś zejdzie. Kurde a ja przez ferie ledwo ruszyłem jedną grę jakby dało się czas cofnąć no ale trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Wygląda coraz lepiej. Mam nadzieję, że gra ukaże się jak najszybciej bo z chęcią bym w nią zagrał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Panie i panowie: Przed wami pierwsze minuty z gry: http://www.youtube.com/watch?v=pxTEtwcJMLY W filmiku przeciwnicy sa testowi, nie zmienilem im odleglosci zwiazane z ich akcjami ;] Jeszcze tylko pare poprawek w grze, zbalansowanie dzwieku i wydam demo. BTW: zapraszam na moja i kumpla stronke firekox.pl - nasze oficialne centrum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 kozacko wygląda x D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Boskie!!!! btw. Link na waszą stronę nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Wszystko ślicznie, tylko ta cesarzowa imo zbyt sztywna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 O! Zapomniałem zapytać! Ci wrogowie to robocza wersja czy tacy już zostaną? Bo średnio pasują do stylu graficznego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 k link do strony poprawilem, poza tym mozna kliknac w moja sygnature ;] na filmikow nie widac jej jak chodzi, wiem jest za prosta nie ma kregoslupa jak to kumple mowia ;D jak bede mial sporo czasu to cos z tym zrobie - tylko ze to od choroby roboty jest :D przeciwnicy beda tak wygladac bo bedzie ich cala masa - rozne rodzaje itp itd wiec za duzo czasu zajeloby mi ich upiekszanie - tak poza tym przeciez to Cesarzowa jest najpiekniejsza postacia na swiecie ;] btw. jakbyscie mogli kliknac w reklamy na naszej stronce - bede wdzieczny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ja kliknę, przyczynie się do rozwoju :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Bardzo bardzo mi sie podoba, z pewnoscia zagram. Podobalo mi sie jak jej wlosy falowaly od tego ee światla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 nie no, konstrukcja wylada fajnie, efekty i udzwiekowiene sprawiaja bardzo pozytywne wrazenie... ..ale - czy ta gra bedzie polegac na wciskaniu na przemian przycisku atak/tarcza a pociski będą latac mniej lub bardziej losowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 fajna muzyka, ogólnie całość, może nie licząc stickmanowych przeciwników, których jak rozumiem wymienisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Jak nie wymienisz tych przeciwników to... powiem, że przeciwnicy są brzydcy. A ogólnie wygląda to profesjonalnie, ale to samo mnie zastanawia co copoconaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 nie no beda takie rzeczy jak zniszyczc glowna siedzibe ACP - np budynek, chronic jakies obiekty przez okreslony czas, bossowie itp - w demo bedzie tylko troche bicia i boss - scenariusze beda 4 razy krotsze niz w rzeczywistosci. Z tym celowaniem jeszcze mam poprawic, a przeciwnikow zostawie bo ma byc cala masa, jak bede mial sporo czasu to ich poprawie atakow mamy 3 typy - powietrzne, do przodu i zaczynajace od tylu w razie jakbysmy mieli na ogonie przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 a przeciwnikow zostawie bo ma byc cala masa, jak bede mial sporo czasu to ich poprawie zdajesz sobie sprawe że oni psują cały dobry efekt? To tak jak ładna kobieta z wąsami, pyszny obiad ze zdechłą muchą w surówce, ew. ulubiona bluza z wypaloną dziurą na klacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Muszę powiedzieć, że sam gameplay się mi podoba i ta gra też będzie jedną z dobrych gier na gmc(jak Fuaru Sausa). Podoba mi się "broń" Cesarzowej czyli to niebieskie fale i odgłosy jakie wydają wrogowie po dostaniu tą falą. Czekam na demko i wystawiam 5 gwiazdek ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 No to przeciwnikow tez poprawie, ale nie w tym demo - mam zamiar wypuscic 2 dema - pierwsze te co teraz czyli z pokazaniem jak to mniej wiecej ma dzialac a drugie juz z bardziej rozbudowanym scenariuszem i wszystkimi elementami mapy. Dzienks za komenty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 fota z nowymi przeciwnikami (tymi zmienionymi ) i nowa twarz w banerze dialogowym poza tym jakie zmiany: -klawisze speli U, I, O (nie bylo jeszcze) posiadaja dodatkowy spel przy nie naladowanym do konca pasku stanu czaru - czyli nawiasem mowiac robimy inny slabszy czar zamiast uzywac od razu cos mocnego -klawisz J nie robi podobnego ataku co klawisz K, tylko bije mocniej w walce wrecz (na razie ida prace w tym kierunku, potem cos zaprezentuje na youtube) tymczasowo tyle, chcialem pokazac glownie przeciwnikow bo starsza wersja sie nie podobala :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 lepiej, dużo lepiej. Ale to WTF z dialogu to byś wypieprzył.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ColdFlame Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 hehe... :D No nieźle się zapowiada. :) Na początku zaczęłem czytać i myślę: "Co za SHIT", ale później... ...chciałbym spróbować w to zagrać. :) Może potrzebujesz beta testerów... ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 uohohohoho dawno nic nie pisalem w tym temacie, a wiec racze go troszke rozruszac :rolleyes: nowe 3 fotki z pauzy, menu i sceny podziemnej palacu cesarzowej: jakie zmiany jak na chwile obecna: -glowny scenariusz gry zostal ulozony -silnik gry ukonczony, zostalo tylko porysowac elementy map, przeciwnikow oraz znalesc dzwieki -spora optymalizacja kodu, gra chodzi o wiele plynniej niz wczesniej - wtedy musialem nagrywac film w 640*480 zeby miec dosyc plynny obraz i pokazac wam na forum, teraz spokojnie nagrywam w 1024*768 bez utraty ani jednego FPS'a - a spoilerow co do scenariusza wam nie dam :twisted: jak tylko minie najgorszy okres w szkole to mozecie sie szykowac na normalne demko gry nie polegajacye wylacznie na przejsciu mapy na prawo, cos sie bedzie dzialo chyba tyle :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 dawno nic nie pisalem wiec wyskakuje juz z konkretami: GAMEPLAY Z 1 MISJI GRY KTORY BEDZIE W DEMO (HD DO WYBORU): http://www.youtube.com/watch?v=h5KtULwx5us i pare screenow ktore warto zobaczyc: W wersje demo bedziecie mogli zagrac juz niedlugo - zostalo mi jeszcze pare rrzeczy do zrobienia :sp_ike: Wprowadzilem sporo poprawek w grze (strzelanie, skoki), nowe spele itp itd - co ja sie bede rozpisywal, samo zobaczcie :thumbsup: Mam nadzieje ze sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 oooo W koncu grafiki przeciwnikow (fajne) wypasne nowe czary (najlepszy ten co w ksztalcie trojkata wali kilku) ogolnie smacznie sie zapowiada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 To jest chyba najładniejsza platformówka na Gmclanie, na filmiku widać, że gra ma klimat i wszystko fajnie wygląda (szczególnie czary), powodzenia w projekcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 postanowilem jednak jeszcze wstrzymac sie przed wypuszczeniem kolejnego dema - dodam mape z jednorozcem i kawalek palacu bo jak tak gram to tej gry nie starcza na 8 minut :D ps. staram sie zeby wszystko ladnie wygladalo, jeszcze tylko bede musial zoptymalizowac kod ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Postać dziwnie wygląda jak skacze. Nogi jej nienaturalnie do przodu się wyginają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 kiedy można spodziewać sie demka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi